Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

“Mišić je bolje nego smo očekivali. Ali, nećemo riskirati, imamo loša iskustva“

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.09.24. | 20:24

Dinamov trener prokomentirao je ozljedu jednog od svojih ključnih igrača

Josip Mišić ozlijedio se neki dan na treningu, na travnjaku Hitrec-Kaciana, koji je, priča se, u sve lošijem stanju i zahtijeva dubinsku sanaciju. No, glavno je pitanje koliko će hitno biti 'saniran' Mišić, jedan od ključnih igrača Dinama. Pred Modrima su Derbi s Hajdukom (13.rujna) i gostovanje kod Bayerna (17.rujna), ima Sergej Jakirović rezerve u svlačionici, iskusne lavove i mlade nade, ali Mišićevo neigranje sigurno bi bilo hendikep.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema liječničkim prognozama Mišića čeka barem 10 dana pauze, što znači da će Derbi sigurno propustiti, a i dalje biti upitan za Bayern. Međutim, Dinamov trener još se nada da bi Mišić mogao biti spreman.

"Dobra je situacija s Mišićem, bolja nego što smo očekivali. U utrci smo s vremenom za Derbi, vidjet ćemo što će biti. Nećemo riskirati, imali smo neke situacije prošle godine s takvim ozljedama i loša iskustva, ako bude upitan i ne bude spreman, bolje NE nego DA.", kazao je Sergej Jakirović, koji će u idućih pet dana usporedno strepiti za Mišićevo zdravlje i tražiti mu laternativu. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoNK TrnjeSergej JakirovićJosip MišićDerbi

Ostale Vijesti