REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Marokanac stiže na liječnički i potpisuje za Dinamo! Već je oduševio sve, čeka se i Kolumbijac

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 14:26

Novi igrač pred vratima Maksimirske 128

Samy Mmaee, marokanski stoper s belgijskom putovnicom početkom idućeg tjedna, trebao bi doći na liječnički pregled i potpisati za Dinamo.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Igrač, kojemu je nedavno istekao ugovor u Ferencvarosu, koji ima 10 utakmica za reprezentaciju, oduševio je već sve u Maksimiru. I trener Sergej Jakirović i predsjednik Velimir Zajec zadovoljni su s onim što su vidjeli i čuli o njemu, vjeruju da će uistinu biti veliko pojačanje.

Mmaee bi, nakon dolaska Raula Torrentea, trebao popuniti zadnju liniju, njegovim bi dolaskom Jakirović riješio obranu. Sad još ostaje potraga za krilima, napadačem i možda još jednim veznim igračem.

Isto tako, vode se razgovori i oko desnog krila, Kolumbijca Juana Cordobe. Dinamo je poslao ponudu od 1.5 milijuna eura, očekuje se da će ipak trebati platiti nešto više, ali opet, manje od dva milijuna eura. I Dinamo je to spreman platiti. No, veći je problem ponuda iz MLS-a, koju Kolumbijac još nije odbio. Ako je, pak, odbije onda bi dolazak u Maksimir trebao biti riješen. Sve to jasno pokazuje da je Marin Šotiček svakim danom sve dalje od Dinama. (T.N.)



Tagovi

Samy MmaeeDinamo ZagrebLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Hrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti