Jason Parkhurst-USA TODAY Sports
Jason Parkhurst-USA TODAY Sports

Dak je mrak! Vođa navale Cowboysa postao najplaćeniji igrač u povijesti američkog nogometa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.09.24. | 18:39

Godišnje ima 60 milijuna razloga za sreću...

Vođa navale američke profesionalne momčadi u američkom nogometu Dallas Cowboysa Dak Prescott (31) postao je najbolje plaćeni igrač u povijesti tog sporta nakon što je potpisao produženje ugovora na četiri godine vrijedno 240 milijuna dolara.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S godišnjom plaćom od 60 milijuna dolara Prescott je za pet milijuna po sezoni nadmašio svoje kolege "quarterbackove" Joea Burrowa (Cincinnati Bengals), Trevora Lawrencea (Jacksonville Jaguars) i Jordana Lovea (Green Bay Packers) koji su ranije ovog ljeta produživali ugovore sa svojim klubovima.

Prescott upravo ulazi u posljednju godinu svog starog ugovora prema kojemu je zarađivao 40 milijuna dolara po sezoni, a novi ugovor vrijedi za razdoblje od 2025. do 2028.

Prošle sezone Prescott je predvodio NFL ligu po broju dodavanja za "touchdown" (36), no usprkos odličnom omjeru pobjeda i poraza u ligaškom dijelu sezone od 73-41 s Prescottom u sastavu Cowboysi još uvijek čekaju značajniji rezultat u doigravanju. U dosadašnjih osam sezona koliko je Prescott u momčadi Cowboysi su se plasirali u doigravanje pet puta, a u posezoni su ostvarili omjer 2-5.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


Tagovi

Dallas CowboysNFL

Ostale Vijesti