Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Službeno: Bivši napadač Dinama neće u Rijeku, nova destinacija mu je - Grčka

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 08.09.24. | 13:17

Ugovor s ruskim klubom istekao mu je ovog ljeta i do sada je bio slobodan igrač

Klub koji je prošlu sezonu završio na šestom mjestu grčkog prvenstva, Lamia, objavio je potpis suradnje s 30-godišnjim čileanskim napadačem, Angelom Henriquezom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iskusni napadač spominjao se kao moguće pojačanje Rijeke, no nakon što je 5. rujna zaključen prijelazni rok u Hrvatskoj, bilo je jasno da od toga posla neće biti ništa. Tako će njegov jedini trag u HNL-u ostati onaj u dresu Dinama za koji je odigrao 129 utakmica i postigao 51 gol. Bio je drugi strijelac hrvatskog prvenstva odmah u prvoj sezoni, s golom manje od Andreja Kramarića. Stigao je u sezoni 2014./2015. na posudbu iz Uniteda, a Dinamo ga je u siječnju 2018. prodao u meksičkom Atlasu za 1,5 milijuna eura. Osvojio je dva prvenstva i isto toliko Kupova s hrvatskim prvakom.

Igrao je i za Zaragozu, Universidad de Chile, dvije godine bio je u brazilskoj Fortalezi i jednu sezonu u poljskoj Między Legnici i ruskom Baltiku. Ugovor s ruskim klubom istekao mu je ovog ljeta i do sada je bio slobodan igrač.

Dres svoje reprezentativne skupine nosio je 14 puta, a 2015. proslavio je osvajanje Copa Americe koja se održala u njegovoj zemlji.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Angelo HenriquezLamiagrčka nogometna liga

Ostale Vijesti