Legenda preporuča Gojaka Prosinečkom: Hvala mu, ali u A vrstu me neće dovesti pohvale, nego rad

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.10.18. | 13:20

Bivša "desetka" bh.reprezentacije smatra kako je Dinamov igrač njegov nasljednik u nacionalnoj momčadi.

Amer još čeka nastup za seniorsku reprezentaciju, ali je ponajbolji igrač bh.reprezentacije do 21 godine, koja je do samog kraja kvalifikacija bila u igri za plasman za Euro, ali je u zadnja dva kola izgubila međusobne oglede protiv Rumunjske i Portugala te je završila natjecanje na trećem mjestu skupine.

> ODIGRAJ SPARTAK TRNAVA - DINAMO

Gojaka bi u A selekciji rado vidio legendarni Zvjezdan Misimović, bivši igrač Zmajeva koji je danas na poziciji savjetnika u tamošnjem savezu, a Dinamovog veznjaka vidi kao svog nasljednika. Već je nekoliko puta izrazio svoje oduševljenje Gojakovim igrama, a posljednji kompliment koji mu je dao vjerojatno ne može biti veći, naime, Miske bi želio da njegovu „desetku“ iz reprezentacije naslijedi upravo Dinamov igrač.

„Nemamo igrača koji je klasična desetka, Pjanić ju igra trenutačno, ali on nije prototip igrača za tu poziciju. Igrač sličan meni je Amer Gojak iz mlade reprezentacije. Mislim da je on desetka za budućnost. Amer bi mogao donijeti mnogo lopti za Edina Džeku, ima tu kvalitetu, iako je lani malo stagnirao u Dinamu,“ rekao je Zvjezdan Misimović za Dnevni Avaz.

„No, ove godine igra fenomenalno u prvenstvu i Europi, ako nastavi, sigurno će biti dio A reprezentacije,“ ističe.

> ODIGRAJ ISTRA - DINAMO

Dinamov igrač nije ostao ravnodušan na ove Miskeove riječi.

„Velika mi je čast što me istinska legenda bh.nogometa smatra svojim nasljednikom. Također, to je velika odgovornost i motiv za još veće zalaganje. Žao mi je što s mladom reprezentacijom nismo ostvarili cilj i plasirali se na Euro, ali se nadam da ću dobiti priliku nastaviti svoj reprezentativni put kod Roberta Prosinečkog u A reprezentaciji,“ rekao je Gojak pa poentirao:

„Svjestan sam da me tamo neće odvesti pohvale u medijima, nego dobre igre u Dinamu,“ zaključio je.

> ODIGRAJ SLAVEN - DINAMO

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Amer GojakDinamo ZagrebBiH nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti