REUTERS/Heiko Becker
REUTERS/Heiko Becker

Kramarić: “Ovo je nešto ludo, ne sjećam se kad se to dogodilo”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 20:55

Zlatka Dalića posebno može radovati Kramarićeva forma jer je u zadnjih sedam kola postigao sedam golova uz pet asistencija

Hoffenheim slavi svog junaka Andreja Kramarića. Hrvatski reprezentativac zablistao je hat-trickom u pobjedi protiv Bayerna 4-2 kojom je njegov klub izborio sedmo mjesto i plasman u play-off Konferencijske lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Bilo je puno emocija. Znamo u kakvoj smo situaciji bili prošle godine. Odigrali smo neke sjajne utakmice u zadnjih nekoliko tjedana i ispunili smo cilj plasmanom u Europu”, komentirao je junak Andrej Kramarić.

Zabio je tri gola Bayernu i asistirao u preokretu na 4-2, nakon što je Bayern već poslije šest minuta vodio 2-0. Hrvatski napadač bio je izvrsno raspoložen i u drugom poluvremenu utrpao Manuelu Neueru i indolentnoj obrani Bavaraca tri gola.

“Pobijediti Bayern 4-2 nakon zaostatka 0-2 nešto je ludo. Uz to i hat-trick i asistencija s moje strane. Ne sjećam se kad se to dogodilo. Opet smo u Europi. Vjerovali smo u to”, poručio je Kramarić.

Ovo mu je bila deseta utakmica u karijeri u kojoj je postigao najmanje tri gola, jer bilo je utakmica i s više golova. Pamti se kako u ljeto 2020. godine zabio sva četiri gola u pobjedi 4-0 nad Borussijom u Dortmundu, a jednom je i u dresu Rijeke Hajduku postigao tri gola i asistenciju u pobjedi 4-2.

Ove sezone Kramarić je za Hoffenheim postigao 15 golova i šest asistencija u Bundesligi te je tome dodao još dva gola u DFB-Pokalu. Izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića posebno može radovati Kramarićeva forma jer je u zadnjih sedam kola postigao sedam golova uz pet asistencija.



Tagovi

Andrej KramarićHoffenheimBayernBundesligaHrvatska nogometna reprezentacijaEuro 2024Zlatko DalićManuel Neuer

Ostale Vijesti