Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Dinamovci u loži bez Peras i Tomačića, dva igrača jedva pustili na tribinu, tata Štefulj slavio golčinu umjesto sina!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 19:30

Nekoliko zanimljivih detalja s tribina koprivničkog stadiona, domaći igrači nove su prvake dočekali špalirom

Jasno i očekivano, tribina koprivničkog stadiona Ivan Kušek-Apaš bila je popunjena uglavnom Dinamovim navijačima. Kao i uvijek na utakmicama Slaven Belupa i Dinama, Modri su imali glasnu potporu. Ne samo iz onog sektora s gostujućim navijačima, već i s ostatka tribine. Mnogi su došli pozdraviti nove, stare prvake Hrvatske.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pozdrav su na početku utakmice dobili i Dinamovi igrači od svojih suparnika. Naime, igrači Slavena pri izlasku iz tunela napravili su špalir 'dinamovcima' i zaradili pljesak s tribina. Međutim, čim je utakmica počela, Dinamo je bio šokiran. Daniel Štefulj, igrač Modrih na posudbi u Koprivnici zabio je golčinu već u četvrtoj minuti. Gotovo s aut crte, više od 30 metara od Dinamova gola pogodio je preko neopreznog Danijela Zagorca, suprotan kut. Baš sjajna golčina, ne znamo je li Štefulj to i gađao, ali pogodio je majstorski. Njegov gol karijere, ali nije ga proslavio, ipak je igrač Dinama. Ipak, nadoknadio je do njegov otac Danijel, također bivši igrač Modrih, koji je ustao na tribini i stisnutom šakom više puta, srčano proslavio gol. Nije ga omelo niti kad je službeni spiker objavio da je strijelac - Štrkalj! Kasnije se ispravio, tata Štefulj još jednom ustao i stisnutom šakom pokazao prema travnjaku.

Inače, Dinamovu je delegaciju u koprivničkoj loži predvodio predsjednik Velimir Zajec, ali ovaj put nije bilo kraj njega predsjednice Uprave Vlatke Peras. Niti još jednog člana Uprave, Danijela Tomačića, dok je treći član i te, 'originalne' uprave, Darko Podnar bio u delegaciji. Treba li iz toga izvlačiti neke zaključke, s obzirom na nedavne događaje i želju klupskog vrha da makne Vlatku Peras i promijeni sastav Uprave? Svi su zaključci i interpretacije slobodni.

Zanimljiv je bio još jedan detalj. Dobar dio Dinamove momčad, mislimo na igrače, koji nisu bili u zapisniku, nije ni doputovao u Koprivnici, ali neki su bili ovdje. Primijetili smo Ivana Nevistića i Petra Sučića (što ne znači da nije bio još netko), koji su imali problema pri ulasku na stadionu. Jesu li izostali s popisa ili nešto drugo, ali redari ih nisu željeli pustiti na tribinu pa su morali potražiti pomoć nekoga od Dinamovih službenika te su ušli na sam početak. Nisu sjedili u loži, nego nekoliko redova ispod, na tribini.



Tagovi

Slaven BelupoDaniel ŠtefuljGNK DinamoHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti