Istra 1961
Istra 1961

Kadušić pred Lokomotivu: „Želimo srušiti mit o dvije godine bez pobjede protiv njih“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 17:32

Tramezzani je zadovoljan kako mu momčad trenira, ali imat će i nekoliko izostanaka u ovoj utakmici

Sutra se od 17.30 sastaju Istra 1961 i Lokomotiva na Aldo Drosini. Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Advan Kadušić.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ovog tjedna odradili smo Kup utakmicu, sretan sam što smo prošli i što nastavljamo s ovim natjecanjem. Zadnje dvije utakmice igrali smo vani, sutra igramo kod kuće, što je dobro za nas jer smo u dobrom momentu, igrači dobro treniraju. Znamo da nas sutra čeka važna utakmica protiv dobre momčadi. Smatram da Lokomotivin rang na tablici nije realan, ja ih respektiram i sutrašnja utakmica bit će pokazatelj gdje smo, test za nas", rekao je Trammezzani pa dodao:

"Što se tiče igrača i njihovih treninga, dobivam vrlo dobre odgovore, čak i oni igrači koji manje igraju uvijek su spremni i znam da mogu računati na njih u bilo kojem trenutku, daju svoj doprinos, a to je za mene vrlo bitno. Prvenstvo je dugačko i sretan sam što imam puno igrača na dispoziciji. Lokomotiva je dobra momčad, analizirali smo ih i znamo s kim se suočavamo sutra, vrlo bitna utakmica za nas kako bi krenuli naprijed, no kako god utakmica završila mi znamo svoj cilj i ništa taj cilj ne može promijeniti", kaže trener Tramezzani.

"Sigurno da nam sutra sijedi jako bitna utakmica. Smatram da će Lokomotiva doći jako motivirana, sigurno da žele popraviti svoje bodovno stanje i pokazati se u najboljem svjetlu, ali i mi imamo svoje ciljeve i želimo ove utakmice napokon srušiti taj mit od 2 godine bez pobjede protiv njih. Imamo jaku želju i volju, i volio bi da svi imaju istu želju i volju kao i ja da ih napokon pobijedimo i ostvarimo 3 boda. Smatram da smo u boljem momentu od njih, dobro radimo i svi treniraju maksimalno, ne vidim razlog da sutra ne odigramo dobro i ne pobijedimo ih. Kad igramo kući još smo nezgodniji i jači. Sigurno je kod njih veći pritisak, ali i mi imamo ogroman imperativ jer želimo ostvariti što više pobjeda i bodova", kaže Advan Kadušić.



Tagovi

Paolo TramezzaniIstra 1961Lokomotiva ZagrebHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti