REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

VIDEO Juve i Villa rutinski slavili na otvaranju, Yildiz 'skinuo' idola i proslavio pogodak kao on onomad

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.09.24. | 20:57

Turčin je u Juventus stigao zajedno 'u paketu' s mladim Riječaninom koji je Bianconere koštao milijun eura

Započela je nova sezona Lige prvaka u posve novom formatu, a u prvim utakmicama pobjede su ubilježili Juventus i Aston Villa.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Juventus je u Torinu svladao PSV s 3-1, a čast da bude prvi strijelac nove sezone Lige prvaka imao je Turčin Kenan Yildiz (21.). Na 2-0 povisio je Amerikanac Weston Mckennie (27.), da bi u drugom dijelu zabio Argentinac Nico Gonzales (52.).Počasni gol za Nizozemce je u sudačkoj nadoknadi dao Ismael Sabbari (90+3.).

Priča dana svakako je mladi Yildiz koji je zabio prekrasan pogodak u 21. minuti ogleda u Torinu. Yildiz je tako postao najmlađi Juventusov strijelac u Ligi prvaka (19 godina i 136 dana) te je s trona 'skinuo' svojeg idola, Alessandra Del Piera, koji je prije 29 godina zabio BVB-u s 20 godina i 308 dana. Yildiz je pogodak proslavio s isplaženim jezikom i raširenim rukama, baš kako je nekoć svoje pogotke slavio veliki Del Piero kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih Juventusovih legendi. Zanimljivo, Yildiz je zabio u svojem prvom startu u Serie A, u Coppa Italiji, a sada i u Ligi prvaka. Izgleda kako je bijelo-crna desetka ponovno pronašla pravog vlasnika...

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)


Aston Villa je u Bernu svladala Young Boyse s 3-0 golovima Belgijanca Yourija Tielemansa (27.) i Andre Onane (87.), te Jacoba Ramseya (38). Englezima je VAR poništio još dva gola, a švicarski prvak je razočarao u premijernom nastupu. 

Young Boysi odigrali su katastrofalnu utakmicu te mogu biti zadovoljni da je engleska momčad u konačnici slavila sa 'samo' tri pogotka prednosti...

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)


(Hina, G)


Tagovi

JuventusAston VillaLiga prvakaKenan Yidiz

Ostale Vijesti