REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

Kane: „Željeli smo zabiti i deseti i 11. gol... Trener traži da budemo nemilosrdni“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.09.24. | 23:28

U jednom taboru oduševljenje, u drugom - veliko razočaranje

Harry Kane imao je večer za pamćenje na Allianz Areni. Četiri gola, od čega tri iz penala, pokazuju da je u velikoj golgeterskoj formi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Željeli smo postaviti benchmark na startu Lige prvaka. I uspjeli smo u tome. Jedino u drugom dijelu nismo bili dobri, ali nakon tih 3-2 smo ubacili u višu brzinu, želimo pokazati da smo dobri od starta sezone u svim natjecanjima“.

Zabili ste četiri pogotka...

„Ovo je prvi puta da sam imao tri penala u jednoj utakmici, a trener traži da budemo nemilosrdni i mislim da smo bili takvi. Željeli smo i deseti i 11. gol, ali možemo biti još bolji od ovoga

Kod igrača Dinama su riječi jedna kapale. Prvi je pred kamere stao Ogiwara.

„Odmalena mi je želja igrati Ligu prvaka i ostvario mi se konačno san, zabio sam i gol, ali ovako težak poraz nisam očekivao...“

Bayern je pokazao silinu.

„Prva utakmica u LP, najteži protivnik u natjecanju. Ne vjerujem da ćemo imati teže protivnike od ovoga. Ako to tako gledamo onda je ovaj poraz nešto iz čega možemo učiti na momente smo se borili s njima, nadam se da će nam to biti dodatni poticaj“.

Josip Mišić je bio na sličnom tragu.

„Žao mi je navijača koji su stigli u velikom broju i oni su priželjkivali bolje, ali ovo je previše. Oni su dimenzija više, Bundesliga je dimenzija više od HNL-a i danas smo bili loši“.

Dobra reakcija na startu drugog dijela...

„Da, odlično smo krenuli u drugo poluvrijeme, trebali smo biti pametniji i stali u defenzivni blok i da zadržimo taj rezultat 10,15 minuta, ali bili smo euforični. Moramo se sada vratiti kući i igrati HNL koji nas dovede do ovakvih utakmica. Slijedi Koprivnica“.



Tagovi

Liga prvakaGNK DinamoBayernHarry KaneTakuya OgiwaraJosip Mišić

Ostale Vijesti