Pixsell
Pixsell

Igrači nekadašnjeg hrvatskog prvoligaša štrajkaju, upitno odigravanje sljedeće utakmice

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.09.24. | 19:55

Crni oblaci nadvili su se nad Crno-bijele…

Nekadašnji hrvatski prvoligaš, Marsonia iz Slavonskog Broda, nalazi se u teškoj situaciji. Naime, prema pisanju 035 Portala, nogometaši kluba su krenuli u štrajk zbog nagomilanih dugova i u pitanju je odigravanje utakmice 2. NL protiv Mladosti iz Ždralova.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

035 Portal ističe kako su igrači već drugi dan u štrajku, odbijaju dolaziti na treninge, a ovo je samo nastavak slične situacije iz svibnja ove godine kada su se dugovanja prema igračima počela gomilati.

Za Marsoniju su nekoć igrali Ivica Olić, Mario Mandžukić, Veldin Karić, Edin Mujčin, Josip Weber te Boris Živković, a treneri prve momčadi bili su Zlatko Kranjčar, Ilija Lončarević, Ivo Šušak, Josip Kuže i Štef Deverić.

Marsonija je šest sezona odradila u elitnom razredu hrvatskog nogometa, a posljednji put su tamo bili u sezoni 03./04. Trenutno se nalaze na sedmom mjestu Druge NL s dvije pobjede i dva poraza u uvodnih četiri kola nove sezone, a prvo ime momčadi je kapetan Marko Žuljević koji je pretprošle sezone bio član Slaven Belupa u čijim je bojama skupio 24 nastupa i dva pogotka u HNL-u.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MarsoniaDruga NLštrajk

Ostale Vijesti