REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

VIDEO Modrić asistirao u slavlju Real Madrida, Liverpool u europskom klasiku na San Siru svladao Milan

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.09.24. | 23:05

Rossoneri su poveli ranim pogotkom Pulišića, ali Redsi su već do poluvremena okrenuli rezultat, a onda u nastavku i potvrdili pobjedu.

Nakon što je Juventus rutinski s 3-1 svladao PSV, a Aston Villa u gostima Young Boyse s 3-0, odigrale su se i preostale četiri utakmice u Ligi prvaka koje su bile na rasporedu ovog utorka. Bayern je uništio Dinamo s 9-2 na Alianz Areni, Real Madrid je s 3-1 bio bolji od Stuttgarta, s istim rezultatom Liverpool je u europskom klasiku svladao Milan na San Siru, dok je Sporting od Lillea bio bolji s 2-0.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmica dana svakako se odigrala u Milanu gdje je istoimeni domaćin ugostio Redse. Bila je to utakmica koja je opravdala sva silna očekivanja, a na kraju su gosti s Otoka otišli 'kući pjevajući'. Pulišić je domaćina doveo u vodstvo u 3. minuti, ali točno 20 minuta kasnije gosti su se vratili u igru nakon pogotka Konatea. Do odlaska na predah Liverpool je preokrenuo preko Van Dijka koji je zabio u 41. minuti, da bi onda u nastavku Liverpool dodatno potvrdio svoju pobjedu pogotkom Szoboszlaija u 67. minuti.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)


Real Madrid je malo teže od očekivanog došao do pobjede protiv Stuttgarta na svojem Santiago Bernabeuu. Kraljevski klub u konačnici je slavio s 3-1, a Luka Modrić je u igru ušao u 69. minuti, da bi onda u 83. asistirao Rüdigeru za 2-1. Konačan rezultat je duboko u sudačkoj postavio 'mladoženja' Endrick, s tim da su prethodno precizni bili Mbappe (46.) te Undav kod gostiju (68.).

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)


U pobjedi Sportinga protiv Lillea (2-0) pogotke za domaćina postigli su Gyökeres (38.) te Debast (65.), s tim da je utakmicu prelomio drugi žuti karton Gomesa već u 41. minuti.



Tagovi

Real MadridLiverpoolMilanStuttgartLilleSportingLuka ModrićLiga prvaka

Ostale Vijesti