Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Ristovski:“Ovo je neprihvatljivo za Dinamo! Navijači, oprostite!“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.09.24. | 00:30

Veliko razočaranje i tuga u Dinamovoj svlačionici nakon teškog (9-2) poraza u Münchenu

Tuga, razočaranje, manjak riječi. Viđali smo Dinamove igrače u takvim situacijama, bilo je teških poraza, ali ovakvo što ipak još nismo doživjeli. Blamaža, sramota, svjesni su toga i sami igrači.

"Prije svega bih se želio bih ispričati navijačima, nadam se da će nam oprostiti i biti uz nas. Teško je biti ovdje pred vama i nešto reći nakon ovoga. Moramo biti svjesni da ne predstavljamo samo Dinamo, nego cijeli hrvatski nogomet i da se kao svlačionica moramo iz toga izvući, ja sam toga svjestan koliko je težak poraz", kazao je Stefan Ristovski, jedan od Dinamovih senatora

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nije ulazio preduboko u razloge poraza.

"Najlakše je uperiti prst u nekoga da je kriv, ovaj ili onaj, moramo ostati zajedno i skupa izaći iz ovoga."

Ovo je najteži Dinamov poraz u povijesti. Odnosno, istim rezultatom su Modri izgubili od Veleža na mostarskom turniru još prije više od 40 godina. Ali, u Europi nikad.

"Neprihvaltjivo je ovo, Dinamo je dugo gradio imidž u Europi i ovo je stvarno previše. Jedino možemo ići naprijed, nadam se da neće ovaj poraz ostaviti dubljeg traga. Vrijeme nam ne dopuptamo da razmišljamo predugo o tome, čeka nas HNL i želimo se vratiti pobjedama."

Luka Stojković ušao je na odmoru, donio živost i poneki potez, ali nije se želio isticati.

"Svjesni smo velikog poraza i svega što se dogodilo. Zaslužujemo biti u ovom natjecanju, idemo dalje, ali Bayern je pokazao zašto je jedan od najboljih momčadi svijeta. Vratili smo se na 3--2, imali šansu za 3-3, a onda smo mislili da možemo. Došli smo dati ovdje sve od sebe, znali smo kakva nas momčad čeka, na kraju smo teško izgubili. Ne bih isticao sebe, niti svoju igru, jednako smo svi izgubili, svi smo jednako tužni." (T.N.)




Tagovi

GNK DinamoBayernLiga prvakaStefan Ristovski

Ostale Vijesti