Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Marinović: „Nije ovo nikakva sramota, Brazil je pokazao da je svijet za sebe“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.09.24. | 20:21

Hrvatska nakon dva poraza u dva susreta ne može više proći dalje kao jedna od dvije najbolje reprezentacije u skupini, ali može računati da će biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije

Hrvatska futsalska reprezentacija upisala je poraz od 8-1 u drugoj utakmici na SP-u u Uzbekistanu, a nakon utakmice svoje dojmove rekao je Dario Marinović, kapetan naše izabrane vrste i strijelac jedinog gola u porazu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Mislim da smo igrali protiv ekipe koja je možda najbolja na svijetu, pokazali su da im ne možemo parirati, prvih 15-ak minuta bili smo tu, ali oni su pokazali da su svijet za sebe, da su bili bolji. Nije to nikakva sramota“, mišljenja je Marinović.

Hrvatska nakon dva poraza u dva susreta ne može više proći dalje kao jedna od dvije najbolje reprezentacije u skupini, ali može računati da će biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije, za što će zasigurno trebati pobjedu protiv Kube.

„Bit će dosta kalkulacija do kraja, znamo da postoji mogućnost da prolazimo kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa, moramo pobijediti sa što više golova zbog gol-razlike, a ako ne prođemo, to će biti zasluženo“, rekao je Marinović i dodao o pogotku:

„Nije nešto o čemu razmišljaš nakon poraza 8-1, ali to je nešto što ću pamtiti 5,6 godina nakon“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

FutsalHrvatska futsal reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u futsalu 2024

Ostale Vijesti