Četvrti najdugovječniji europski izbornik podnio ostavku

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.04.20. | 15:40

Klupske obaveze bile su prevelika prepreka.

Da se pandemija koronavirusa nije ispriječila, u ovom bismo trenu već nekoliko tjedana znali koje su sve reprezentacije putem dodatnih kvalifikacija osigurale nastup na Europskom prvenstvu. Taj je baraž vrlo zanimljiv i Hrvatskoj jer će se naša grupa popuniti s najboljom od četiri reprezentacije koje razigravaju za to mjesto (Norveška, Srbija, Škotska i Izrael). 

Osim naše grupe, još se u tri skupine traži po jedan sudionik, a jedna od reprezentacija koje traže svoje mjesto na smotri najboljih je i Bosna i Hercegovina. Naše susjede u polufinalu razigravanja čeka domaći ogled protiv Sjeverne Irske, a upravo je iz redova ove selekcije stigla vijest kako su ostali bez dosadašnjeg izbornika. 

Naime, Michael O'Neill odlučio se povući s funkcije izbornika i potpuno posvetiti poslu u Stoke Cityju, čiji je trener. 

"Nadao sam se da ću voditi reprezentaciju protiv Bosne i Hercegovine, ali situacija se promijenila i to neće biti moguće. Bilo je važno ostaviti ekipu u najboljem mogućem stanju i oni imaju velike šanse da se kvalificiraju na Europsko prvenstvo", rekao je O'Neill.

On je na čelu reprezentacije Sjeverne Irske bio osam godina, te je bio četvrti izbornik u Europi s najdužim stažom u jednoj reprezentaciji.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

BiH nogometna reprezentacijaEuro 2020

Ostale Vijesti