Germania
Germania

Kneževi skidaju Zvezdu (1.40), a Lavovi riču u austrijskom gnijezdu (1,40)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.10.24. | 10:29

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Nastavlja se Uefina Liga prvaka, pa tako i Germania daje najveće tečajeve na dva intrigantna para. Po dodatnu zaradu možete u Monte Carlo te u Klagenfurt, ako vam se posreći da slave Kneževi, odnosno lisabonski Lavovi. Vrijedi probati…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Monaco – C. zvezda (18.45), JEDINICA, 1,40

Dobro nam poznati Monaco u 3. kolu elitnog Uefinog natjecanja nakon 2-2 u Zagrebu protiv Dinama dočekuje Crvenu zvezdu, koja po Srbiji gazi sve redom, ali u Europi ima dva poraza, Benfica doma (1-2) i Milan u gostima (0-4). Kneževi u LP imaju i pobjedu nad Barcelonom u 1. kolu, a u Ligue 1 su neporaženi, dijele prvo mjesto nakon osam kola s PSG-om sa po 20 bodova. Ova dva suparnika zadnji su se put sastala u Europskoj ligi u studenome 2022. u Monte Carlu, završilo je 4-1.

Sturm - Sporting (21.00), DVOJKA, 1,40

Sudar vodećih momčadi austrijskog i portugalskog prvenstva igra se u Klagenfurtu, na Wörthersee Stadionu odnosno 28 Black Areni gdje će Grazeri pokušati pomrsiti račune lisabonskim Lavovima. Sturm ima dva poraza u prva dva kola, u Brestu 1-2 protiv istoimenog domaćina, a u Klagenfurtu 0-1 protiv Cluba Bruggea, no nakon potonjeg 5-0 u svom Grazu protiv Red Bull Sazburga i 5-2 u gradskom derbiju s GAK-om. Sporting, pak, nema poraza ove sezone osim u Superkupu nakon produžetaka od Porta, a u LP ima 2-0 doma s Lillem i 1-1 u Eindhovenu. Prošle sezone susreli su se u Europskoj ligi, 1-2 u Grazu, 3-0 za Sporting u Lisabonu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti