Photo: Ivana Ivanović/PIXSELL
Photo: Ivana Ivanović/PIXSELL

Kapetan Splita MVP 5. kola ABA lige

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.10.24. | 11:01

Statistički bolji učinak od Shortera imali su igrač Cibone Filip Bundović I centar Mege Bogoljub Marković, no njihove su momčadi izgubile

Amerikanac u dresu Splita Shannon Shorter osvojio je nagradu za najkorisnijeg igrača 5. kola regionalne košarkaške ABA lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sa 22 poena, osam skokova, pet asistencija i jednom blokadom Shorter je "zaradio" 33 vrijednosna poena te je bio najzaslužniji za 90-80 pobjedu svoje momčadi.

Iako je s tim učinkom bio treći po učinkovitosti u ovom kolu, Shorter je proglašen MVP-jem jer su uspješniji od njega bili igrači koji su nastupili u klubovima koji su izgubili. Statistički bolji učinak od Shortera imao je i igrač Cibone Filip Bundović koji je za 23 minute provedene na terenu ubacio 26 koševa uz pet skokova te po dvije asistencije, osvojene lopte i blokade, odnosno valorizaciju 36, ali Cibona je izgubila sa 84-89 na gostovanju kod FMP-a.

Najbolju valorizaciju od 37 imao je centar Mege Bogoljub Marković koji je u porazu od Splita upisao 18 poena, 17 skokova, četiri asistencije i jednu blokadu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)



Tagovi

KK SplitShannon ShorterMVPABA ligaFilip BundovićCibonaMega MozzartBogoljub Marković

Ostale Vijesti