GNKDinamo
GNKDinamo

Dinamo potvrdio dolazak vratara Filipovića!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 12:03

Bivši vratar Slaven Belupa došao je iz Francuske

Ivan Filipović novi je vratar Dinama, kao što je Germanijak ekskluzivno najavio prošli tjedan. Dolazi kao besplatan igrač iz Paris FC-a, a u Dinamu će biti pričuva Ivanu Nevistiću, zajedno s Danijelom Zagorcem.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Filipović će u Dinamu naići i na neke stare znance – suigrači u Lokomotivi bili su mu Danijel Zagorac i Dino Perić, a u Parisu Maxime Bernauer. Svojedobno je bio u kadru U-19 i U-21 reprezentacije kad su u sastavu bili i Josip Mišić, Dino Perić i Marko Rog. Za Sesvete je nastupao u doba dok je momčad vodio glavni trener Sergej Jakirović.", objavio je Dinamo.

- Iznimno mi je drago i počašćen sam što mi je Dinamo pružio priliku da postanem dio njihove momčadi. Radi se o najvećem i najuspješnijem hrvatskom klubu, a količina nogometnog talenta i znanja prisutnog u njihovoj svlačionici nešto je što samo po sebi predstavlja ogroman motiv da svakodnevno radim na sebi i iz dana u dan pokušavam biti sve bolji. Navijačima mogu obećati da ću na svakom treningu davati sve od sebe, a kad se pruži prilika, pokušat ću je objeručke zgrabiti i na taj način dokazati klubu da mi je s razlogom ukazao povjerenje" kazao je po potpisivanju ugovora Filipović. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoIvan FilipovićSergej JakirovićLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti