Germania
Germania

Uz SJK (1,70) i Sinnera (1,25), pretvorit ćete se u winnera

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.07.24. | 11:11

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Ponovno je stanka na Euru, ali ne mora značiti da ćete ostati bez eura, jer u Germaniji tradicionalno možete pronaći najveće tečajeve u Hrvatskoj. Germania je izdvojila dva para s najvećim tečajevima u državi, jedan je teniski, a drugi nogometni Kup, i to – finski. Prilika je to za pokušaj dobitka...

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

J. Sinner – M. Berettini (17.50), JEDINICA, 1,25

Berrettini je nedvojbeno dobar na travi, što je istaknuto time što je bivši broj 6 osvojio toliko naslova na toj podlozi. Međutim, Sinnerova cjelogodišnja dosljednost i sposobnost da se brzo oporavi od neuspjeha trebala bi dovesti do pobjede prvog nositelja u ovom talijanskom okršaju. Svjetski broj 1 ušao je u polufinale svih turnira koje je igrao 2024., a rana eliminacija u All England Clubu je malo vjerojatna. Berrettinijeva stručnost na travi znači da bi trebao oduzeti set najboljem igraču na svijetu — neki bi promatrači mogli čak ispružiti vrat za pet setova ako stariji igrač nađe svoj domet — ali ovaj bi trebao biti gotov za četiri.

SJK – Oulu (18.00), JEDINICA, 1,70

Obje momčadi prošle su kroz najmasovnije finsko natjecanje koje je sada stiglo do četvrtfinaal. SJK je na svom stadionu favorit, no Kup nudi uvijek mogućnosti za iznenađenja, vole reći treneri. Jedni i drugi su u jako dobroj formi što se tiče posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima iz kojih imaju po četiri pobjede i jedan remi. Ali isto tako, valja reći da se SJK s KuPS-om i HJK-om bori za prvo mjesto u ligi, vrh mu bježi samo tri boda, dok je Oulu treći otraga, isto ga samo tri boda dijele od posljednje pozicije- Trebao bi biti koncentriraniji na bijeg s donjih mjesta, dok SJK traži duplu krunu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sportkladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti