REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Španjolski cijenjeni medij odabrao 11 idealnih slobodnih igrača

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 03.07.24. | 08:08

Igrali su se trenera i složili svoju momčad

Ovog ponedjeljka, 1. srpnja, službeno je počeo ljetni prijelazni rok u četiri od pet velikih liga: Španjolska, Italija, Francuska i Njemačka. Engleska, čiji je ljetni prozor otvoren 14. lipnja, već je u poslu puno parom. Kolege iz cijenjenog španjolskog medija Mundo Deportivo složili su shodno tome svojih 11 idealnih igrača koji su ovo ljeto slobodni na nogometnom mercatu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Álvaro Fernández (26 godina), golman

Nakon sezone za zaborav u RCD Espanyolu, vratio se svom punom potencijalu, ostavivši 20 clean sheetova u 42 utakmice s Huescom. Za njega su se zanimali Sevilla i Rayo Vallecano .

Raphaël Varane (31 godina), stoper

Četverostruki europski prvak s Real Madridom i ključan u francuskom uspjehu na Svjetskom prvenstvu 2018. završio je svoje vrijeme u Unitedu tri godine nakon što je stigao u Manchester. Netom promovirani Como Cesca Fàbregasa je zainteresiran za njega.

Mario Hermoso (29 godina), stoper

Napušta Atlético de Madrid sa 174 utakmice, 10 golova i osvojenom La Ligom iza sebe. Roma, Inter, Juventus, Milan i Napoli, puno je udvarača oko ovoga igrača.

Juan Miranda (24 godine), lijevi bek

Heroj Kupa Kralja 2022. realizacijom penala u finalu protiv Valencije, zamijenit će Benita Villamarina za Renata Dall'Aru, gdje će igrati sljedeće izdanje Lige prvaka s Bolognom koja je završila kao petoplasirana u minuloj sezoni Serie A.

Thiago Alcántara (33 godine), veznjak

Ozljede su obilježile njegove posljednje dvije godine u Liverpoolu, gdje je stigao nakon što je bio ključna figura u Trebleu Bayern Münchena 2020. godine.

Guido Rodríguez (30 godina), defenzivni vezni

Barcelona i argentinski internacionalac imali su dogovor da on ovog ljeta dođe na Camp Nou, ali razgovori o prelasku su se ohladili posljednjih tjedana dok klub pokušava shvatiti svoju financijsku situaciju te je sada bez kluba, dok ga Atalanta zaljubljeno promatra.

Wilfred Ndidi (27 godina), defenzivni vezni

Potpisao je za Leicester City u siječnju 2017., pozvan da zamijeni N'Goloa Kantéa, ali nikad nije ispunio očekivanja. Nakon što je odigrao 32 utakmice u Championshipu, postigao je četiri gola i pet asistencija, a navnodno bi se trebao pridružiti Evertonu, prema pisanju engleskih medija.

Adrien Rabiot (29 godina), veznjak

Juventus još uvijek čeka da Francuz odgovori na njihov prijedlog za obnovu ugovora. "Usredotočen sam na Euro. Ima ljudi koji rade na tome", rekao je prije 10 dana na pitanje o svojoj budućnosti. Uvarača ne nedostaje.

Bertrand Traoré (28 godina), desni bek

Još jedan kojega se čeka. U ovom slučaju u Villarrealu, gdje se pokazao kao vrlo koristan igrač za Marcelina Garcíu Torala u drugom dijelu sezone.

Memphis Depay (30 godina), napadač

Atlético de Madrid imao je u svojoj moći produžiti ugovor s njim na još jednu sezonu, no čelnim ljudima u klubu i Diegu Pablu Simeoneu dojadilo je igračevo ponašanje i potvrdili su rastanak. Iza nizozemskog napadača nije bajna sezona. Za Atlético je u ligi odigrao 23 utakmice od kojih je svega devet započeo. Zabio je pet pogodaka i podijelio jednu asistenciju. Sada traži novu sredinu, ali tek nakon što odradi reprezentativne obaveze na Euru.

Anthony Martial (28 godina), napadač

Prije devet godina Manchester United je za njegove usluge platio 60 milijuna eura za šestogodišnji ugovor. Postigao je samo dvoznamenkasti broj golova u tri sezone, a sezona 2019./20. (17 golova) bila mu je najplodnija. Saudijska Arabija mu se čini najvjerojatnijim odredištem.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ljetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti