Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek objavio cijenu godišnjih ulaznica za sljedeću sezonu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 15:23

Sve informacije o prodaji godišnjih ulaznica za domaće utakmice NK Osijek u aktualnoj natjecateljskoj godini

Kao i većina klubova i osječki Bijelo-plavi su objavili cijene svojih godišnjih ulaznica.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Od ponedjeljka, 8. srpnja počinje zaštićena prodaja godišnjih ulaznica, isključivo za prošlosezonske pretplatnike i to samo za ista mjesta koja su imali i do sada. Riječ je o pravu prvokupa dosadašnjih sjedala koje će potrajati do 15. srpnja. Od 15. do 18. srpnja imat ćemo zaštićenu prodaju također za lanjske pretplatnike svih preostalih raspoloživih mjesta koja nisu kupljena u prvom tjednu prodaje. To se odnosi i na sjedalice koje su ostale slobodne prošle godine. Od 18. srpnja slijedi slobodna prodaja svih preostalih dostupnih mjesta na stadionu. Plaćanje je u svim opcijama moguće gotovinom i karticama", poručili su iz kluba.


I Osijek također ima posebnu kombinaciju za obitelji i starije generacije.

"Obiteljska tribina više nije na Istoku, nego na Sjeveru B1 i Zapadu A6. Pravo prvokupa imaju oni koji su dosad bili na obiteljskom sektoru na istočnoj tribini. Umirovljenici imaju svoj povlašteni sektor na tribini Jug D4, što je rubni trokut do Zapada. Ulaznice možete kupiti online na portalu ulaznice.hr od 0 do 24 sata ili dolaskom na Ticket point Opus Arene od ponedjeljka do subote u radnom vremenu od 10 do 18 sati. Osobe s invaliditetom se u ovoj sezoni za svaku utakmicu moraju posebno javiti, a ulazak će im i nadalje ostati besplatan. Prije svake utakmice za njih je obvezna prijava putem e-mail adrese [email protected]. Za njih postoji i mogućnost parkinga u krugu stadiona", kažu iz kluba.

Otkrio je osječki prvoligaš i kako doći do ulaznica:

"Na Ticket pointu, ispred naših blagajni, imat ćemo popularni redomat i svatko će preuzeti svoj broj te dolaziti na red onako, kako su i pristizali na Opus Arenu. Sve će biti moguće provjeriti na vašim pametnim telefonima i lako ćete provjeriti kada ste na redu. Za preuzimanje ulaznica kupljenih online osigurali smo dodatno radno vrijeme Ticket pointa, od ponedjeljka do subote u vremenu od 18 do 19 sati. Imamo kao i kod članstva kraću i širu verziju pristupnica. One se ispunjavaju samo ako plaćanje i kupovinu ulaznica obavljate na našim blagajnama."

Cjelovite informacije o prodaji godišnjih ulaznica možete pronaći ovdje, a često postavljena pitanja na ovu temu možete pronaći ovdje. Pravilnik o općim uvjetima kupovine i korištenja godišnjih ulaznica – pretplata NK Osijek s.d.d. za sezonu 2024/25 možete pronaći ovdje.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNLNK Osijekulaznice

Ostale Vijesti