Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Vidović: „Dolazi nam uz Dinamo, najbolja momčad lige“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 18:15

Trener Gorice najavio je okršaj s Rijekom

Nogometaši Rijeke u sklopu šestog kola HNL-a gostuju kod Gorice. Prva utakmica HNL-a nakon reprezentativne stanke igra se u subotu od 20 sati.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Trener Gorice Rajko Vidović i vratar Božidar Radošević najavili su tu utakmicu.

„Dolazi nam, uz Dinamo, najbolja momčad lige. Igraju dobar, brz nogomet, promijenili su neke igrače, doveli par kvalitetnih pojačanja, pa nas očekuje izuzetno zahtjevna utakmica. No vjerujem da ćemo i mi odigrati kvalitetnu utakmicu, mislim da smo u dvobojima s Dinamom i Šibenikom pokazali da možemo parirati svima i da, kad smo kompletni, nikome nije lako s nama. Znajući i da s Rijekom imamo negativan omjer, napravit ćemo sve da u subotu razveselimo naše navijače“, rekao je Vidović.

Kako trener Gorice komentira težak poraz Rijeke od Olimpije i dovođenje pojačanja nakon toga. koliko to mijenja riječku igru?

„Možda ne puno, ali doveli su kvalitetna pojačanja, a ono s Olimpijom se desilo, jedan jako loš dan, no kvalitetom nisu zaslužili tako uvjerljiv poraz. Pokazali su kakva su momčad već u sljedećoj utakmici s Dinamom, gdje su odigrali jako dobro, čak u drugom poluvremenu bili i bolji od Dinama“.

„Sigurno da je bila teška utakmica, po zahtjevnom terenu, nije se dalo praktički ništa odigrati, no najbitnije da smo prošli, zaboravimo sad to, dolazi nam Rijeka i gledamo prema naprijed, rekao je o prošlom kup-dvoboju Radošević“, prvi vratar Gorice.



Tagovi

HNLHNK GoricaHNK Rijeka

Ostale Vijesti