Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Navijači Hajduka pokrenuli novu akciju: "Perišiću, vrijeme je"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.06.21. | 15:22

Ostanak Marka Livaje za navijače Hajduka je kao kad se snovi pretvore u stvarnost, a na krilima ovog što se dogodilo danas vjeruju kako mogu "uvjeriti" i Ivana Perišića da se vrati u matični klub.

Kakav dan za navijače Hajduka! Danima su zazivali Marka Livaju da ostane u Hajduku i da odbije izdašnije ponude koje je ima pred sobom na stolu. Poruke 'Livaja ostani' mogle su se vidjeti diljem svijeta.

Livaji nije onda preostalo ništa drugo nego prelomiti i upisati svoje ime za sva vremena u anale splitskog kluba. Igrač koji u punoj snazi odluči se vratiti u klub pomoći mu u ostvarenju određenog cilja je samo po sebi veliko. Ali odlučiti srcem i ostati u dječačkom klubu pored bogatijih ponuda je nešto čemu se mnogi dive.

S obzirom na to da se jedna želja navijača ispunila, odlučili su probati s novom pa sad zazivaju još jednog igrača koji je imao sličan put kao Livajin. Riječ je o hrvatskom reprezentativcu i krilnom napadaču Intera, Ivanu Perišiću koji je, klub kao i Livaja napustio sa 17 godina bez da je upisao službeni nastup.,

Njegov povratak u bijeli dres se dugo priželjkuje, a sada je DPH Zagreb pokrenulo akciju pod nazivom 'Perišiću, vrime je'.

„Inter ima financijskih problema, a mi imamo veliku želju da se Perišić vrati i da, baš kao što je to Livaja učinio ove godine, napokon zaigra za seniorsku momčad Hajduka. Osvojio si Ligu prvaka, bio si prvak Njemačke i s Borussijom Dortmund i s Bayernom, nedavno si pokorio i Italiju s osvajanjem Scudetta s Interom. Kud ćeš više? Riješi se ugovora s Interom, dogovorite nekako sporazumni raskid i vrati se doma. Čeka te cijela Dalmacija, a i mi na kontinentu, ima nas hvala Bogu“, poručili su mu objavi.

Ranije se u talijanskim medijima pojavila informacija kako je Perišić jedan od igrača na odlasku iz talijanskog prvaka i sada traži novi klub. Mnogi će reći da bi povratak u Hajduk bila iracionalna odluka, ali nakon Livajine odluke postavlja se pitanje gdje su granice racionalnog.


Tagovi

Ivan PerišićMarko LivajaHajdukHNL

Ostale Vijesti