Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Repeša: „Ne bih se previše veselio pobjedi, tek je drugo kolo“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 08:00

Iako je svladao bivši klub, trener Cedevite Junior nije previše likovao

Cedevita Junior uzela je ponuđeno u Draženovom domu i stigla do pobjede nad Cibonom. Dojučerašnji strateg Vukova, Dino Repeša, pogodio je s taktikom, a pomogla mu je i blijeda igra protivnika na drugoj strani. Iako, veli Repeša, ova pobjeda ništa ne znači u perspektivi domaćeg prvenstva.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Tek je početak sezone, ne bih se puno radovao pobjedi u drugom kolu u natjecanju koje se igra na 33 kola. Vidjelo se da smo imali vremena za pripremu i to smo učinili jako dobro“, govorio je Repeša, koji je pronašao zamjerke u igri svojeg sastava.

„Istina, baš kao i protiv Heliosa u drugoj ABA ligi imali smo neke crne rupe no ovaj put smo mi dobili utakmicu. Bila je to čvrsta utakmica, tvrđa no što su inače utakmice u domaćoj ligi no adaptirali smo se i nadam se da je ovo za naše mlade dečke poticaj“, istaknuo je Repeša kojemu je utakmicu riješio Brzoja, inače kapetan sastava, a koji je ovog ljeta sletio na Velesajam.

„Samim time što nisam ni najstariji u momčadi to pokazuje da mi stožer vjeruje, da vide lidera u meni, nekoga na koga bi se mladi trebali ugledati kada je u pitanju odnos prema poslu. Uvijek je lijepo u gradskom derbiju dobiti Cibonu a ovakva pobjeda nam puno znači jer imamo dosta mladih igrača koji znaju jako brzo potonuti ali i i ovakve stvari brzo dižu“, dodao je član Cedevite koji je Ciboni zabio 18 poena, uključujući i tricu na minutu do kraja kojom je presudio pobjednika, uz 11 skokova i pet asistencija.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Premijer liga košarkašaKK Cedevita JuniorDino RepešaCibona

Ostale Vijesti