Saša Miljević/PIXSELL
Saša Miljević/PIXSELL

Tramezzani nakon pobjede: „Bilo je savršeno“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 11:25

Istra 1961 je tražila prvu pobjedu od 10. rujna, kad je u Hrvatskom nogometnom kupu svladala nižerazredni NK Tomislav iz Donjih Andrijevaca.

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Osijek sa 2-1 (2-0) u prvoj utakmici 9. kola hrvatskog prvenstva odigranoj u petak na pulskom stadionu Aldo Drosina.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaća momčad je povela u 12. minuti, kad je gostujući branič Luka Jelenić skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Isti je igrač bio strijelac i u 23. minuti, kad ga je lopta pogodila u tijelo u kaznenom prostoru, promijenila smjer i završila u golu. Konačnih 2-1 postavio je Marko Soldo u 88. minuti.

Osijek je u Pulu došao s nizom od četiri pobjede, tri u domaćem prvenstvu i jednom u domaćem Kupu, dok je Istra 1961 tražila prvu pobjedu od 10. rujna, kad je u Hrvatskom nogometnom kupu svladala nižerazredni NK Tomislav iz Donjih Andrijevaca. To je napokon i ostvarila, a nakon utakmice trener Istre, Paolo Tramezzani, bio je oduševljen nastupom svoje momčadi.

“Bilo je dobro, bilo je savršeno. Obično, na kraju prvog poluvremena, razgovaramo međusobno kako bismo pronašli nešto što možda trebamo promijeniti, poboljšati ili na čemu trebamo više inzistirati. Ali danas nije bilo lako reći što nije bilo u redu. Jer smo prvo poluvrijeme odigrali, po meni, dobru utakmicu. S dobrim stavom i dobrim osjećajem. Zaslužili su odigrati jednu ovakvu utakmicu i uzeti bod. jer momci rade stvarno, stvarno naporno u svakom trenutku, svaki dan. Volio bih da naši navijači mogu doći i vidjeti kako dečki treniraju. Pa je normalno da možemo igrati na ovoj razini, ali danas je svatko tko je sudjelovao dao 100%, i to je put, to je pravi duh", rekao je za MaxSport.





Tagovi

Istra 1961NK OsijekHNL

Ostale Vijesti