Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Kapetan iskreno: „Poletjeli smo nakon nekih pobjeda, zbog toga smo kažnjeni“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 08:00

Chris Thomas i Bariša Krasić se ne mogu 'zatvoriti u dvoranu' i ispravljati pogreške. Već danas nakon jutarnjeg treninga momčad putuje za Beograd gdje će u nedjelju od 18.30 sati igrati protiv Partizana

Cibonin rollercoaster na startu sezone se nastavlja: nakon jedne dobre partije uslijedi jedna lošija, a sada je red stigao na ovo drugo i Vukovi su poraženi na svom parketu protiv Cedevite Junior i donedavnog trenera Dine Repeše. Puno toga nije štimalo u igri Cibone, od povratne trke, skoka, a pogotovo očajnog šuta za tri poena koji su gađali 4/24 ili kriminalnih 16,7 posto. Imali su i prigovora na suđenje, ali na koncu to ih ne amnestira loše partije pod Tornjem. Izuzev nekoliko individualnih koševa Kreše Radovčića i zarazne energije Tonija Ročaka, u Ciboni imaju priličan broj problema.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

A na suđenje se ionako ne može utjecati. Ali kada ti ništa ne ide od ruke, onda su ti svi krivi, pa se dobar dio utakmice provede u raspravi sa sudačkom trojkom koja, istini za volju, također nije briljirala.

Kako god, Cibona je potpisala zasluženi poraz, priznao je to nakon utakmice i Bariša Krasić.

„Čestitke Cedeviti na zasluženoj pobjedi. Nismo bili pravi, na otvaranju posebno i to kao da je usmjerilo cijeli tijek susreta. Kasnije smo bili većeg htijenja, no kada od početka ne uđete kako treba onda to tako obično i završi. U nastavku smo bolje igrali u obrani, ali ne i u napadu u kojem smo izgubili fokus baveći se stvarima na koje nemamo utjecaj“.

Dodao je Krasić i kako je njegovu momčad poremetilo isključenje Ročaka na četiri minute do kraja.

„Ročak je taj koji nam daje ekstra energiju u oba smjera i jedan je od rijetkih koji može zabiti težak koš, onda kada nemamo napadačku ideju. A kao takav nam je u završnici nedostajao“.

Kapetan Radovčić stavio je 20 poena, ali nije bilo dovoljno.

„Ušli smo loše u utakmicu pa smo se pokušavali vaditi, ali nas sreća nije popratila. Cedevita je bila bolja. Nakon nekih pobjeda malo smo poletjeli i zbog toga smo kažnjeni. Puno smo pričali sa sucima, s njihovim odlukama smo se zamarali cijelu utakmicu“, podvukao je Radovčić.

U Ciboni, dakle, ima puno posla, ali Chris Thomas i Bariša Krasić se ne mogu 'zatvoriti u dvoranu' i ispravljati pogreške. Već danas nakon jutarnjeg treninga momčad putuje za Beograd gdje će u nedjelju od 18.30 sati igrati protiv Partizana. Kako sada stvari izgledaju, Thomas vjerojatno ima grč u želucu od same pomisli na gostovanje kod euroligaškog sastava...

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Premijer liga košarkašaCibonaKK Cedevita JuniorBariša KrasićKrešimir RadovčićChris Thomas

Ostale Vijesti