Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Germanijak doznaje: Dinamo prodaje Sučića u Italiju. Stiže Slovenac, igrač Andyja Bare!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.07.24. | 12:00

Ima i novosti u 'slučaju Belinho'

U Maksimiru se sprema senzacionalan i neočekivan transfer! Kako doznaje Germanijak, Petar Sučić je jako blizu odlaska u talijanski Como! Novi član Serie A ima visoke ambicije u elitnom društvu, ima očito i novac, jer, prema našim saznanjima transfer Sučića platio bi oko osam milijuna eura. Razgovori su u završnoj fazi, Dinamo bi mogao ostati bez igrača s predpoziva u reprezentaciji za Euro. Prema informacijama iz svih izvora dogovor je vrlo blizu, odgovorni u Dinamu navodno su dali pristanak za transfer.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stoviše, već se priča i da je Dinamo pronašao zamjenu, Modri su bacilo oko na Slovenca Timija Maxa Elšnika, reprezentativca i igrača Olimpije

Odigrao je jako dobar Euro, u tandemu s nedostupnim Adamom Gnezda-Čerinom i postao nova Dinamova meta. Iz Maksimora su već odaslali ponudu u Olimpiju, ali ona zasad nije prihvaćena, štoviše, Elšnik ima još ponuda, iz Italije i Rusije, koje su trenutno financijski izdašnije od Dinamove. No, zanimljivo je u toj priči, kako god ona završila, da je Elšnikov zastupnik Andy Bara, koji je u zadnje vrijeme u latentnom sukobu s Dinamom, koji je eskalirao 'slučajem Belinho'. No, neki se dan Bara sastao sa sportskim direktorom Markom Marićem, navodno su izgladili nesporazume. Do te mjere da je sad realan i ostanak Belinha u Maksimiru!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Petar SučićAndy BaraDinamo ZagrebGNK DinamoHrvatska nogometna ligaHNLComoCesc Fabregas

Ostale Vijesti