Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Funcuti na zidu Šubićevca napisali poruku bivšem treneru, a on bi već u srijedu trebao biti predstavljen u novom klubu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.10.24. | 20:29

Sve je dogovorio s novim poslodavcem

„Molin te, vrati, vrati se“, poruka je koja je osvanula na zidu Šubićevca koju su Funcuti posvetili svojem bivšem treneru Mariju Careviću. I dok oni zazivaju njegov povratak od kojeg, naravno, neće biti ništa, Šibenčani su već kao njegovog nasljednika imenovali Marka Kartela, dok bi Carević već u srijedu, samo dan nakon što je poruka 'ukrasila' vanjski zid doma Narančastih, trebao i službeno biti predstavljen kao novi trener Gorice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na neki način Gorica je 'uzvratila' Šibeniku za 'krađu' koju su oni izveli prije početka aktualne sezone kad su tadašnjeg sportskog direktora Gorice, Marija Brkljaču, odveli u Krešimirov grad.

Careviću će Gorica biti peti klub u samostalnoj trenerskoj karijeri, s tim da je vodeći Šibenik nadmašio sva očekivanja prvo osvojivši Prvu NL, a potom i osvojivši sjajnih 11 bodova u prvih devet kola u povratničkoj sezoni Narančastih u HNL. Carević je Šibenik ostavio na petom mjestu, dok Goricu preuzima na osmom, koja je pod vodstvom Rajka Vidovića u istom broju odigranih kola skupila osam bodova.

Na klupi Gorice Carević će debitirati u nedjelju, 20. listopada, kada njegova Gorica gostuje u Varaždinu, inače klubu na čijoj se klupi Mario Carević zadržao svega šest kola na otvaranju sezone 21./22. kad su Varaždinci bili član Prve NL.



Tagovi

Mario CarevićHNK GoricaNK ŠibenikHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti