Za manji stres, zaokruži Grka (1.70), Varaždince (2.25) i Alaves (2.35)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.09.24. | 10:37

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Petak je uvod u sjajnu vikend ponudu, ali i danas itekako imate što za odigrati. A kako Germania daje najveće tečajeve u Hrvatskoj, izabrala je danas za svoje igrače dva nogometna para i jedan teniski.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Tsitsipas – Kokkinakis (14.30), JEDINICA, 1.70

Igra se Laver Cup, a iako pratimo duel grčkih prezimena, ipak ne igraju za istu momčad. S jedne strane je grčki predstavnik Stefanos Tsitsipas, dok mu je protivnik australski Grk Thanasis Kokkinakis, nekoć veliki talent svjetskog tenisa kojem su ozljede prekrojile karijeru. Iako je Tsitsipas pao na 12. mjesto ATP ljestvice, očekujemo njegovu pobjedu protiv 78. igrača svijeta.

Varaždin – Istra 1961 (18.00), JEDINICA, 2.25

Utakmicom na sjeveru Lijepe naše Istra 1961 i Varaždin otvaraju 7. kolo HNL-a. Istrijani na gostovanje putuju u punom sastavu i nakon poraza od Lokomotive u prošlom kolu, igrači trenera Tramezzanija traže nove bodove. Istrijani su u prošlom kolu izgubili doma od Lokomotive (0-2) i žele iskupljenje, a Varaždinci ih čekaju nakon 0-0 sa Šubićevca. Domaćin ima drugu najbolju obranu lige iza Rijeke, a vjerujemo da će to biti dovoljno za današnju pobjedu.

Alaves – Sevilla (21.00), JEDINICA, 2.35

Gosti će ući u dvoboj nakon prijeko potrebne pobjede od 1-0 nad Getafeom, dok je Alaves, koji je osmi na tablici, poražen s 3-2 od Espanyola u posljednjoj utakmici u španjolskoj prvoj ligi. Bilo je 12 golova u posljednje dvije La Liga utakmice između ove dvije strane, al obje su pripale Alavesu. Vjerujemo da slijedi i hat-trick.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti