Spremi se za financijski skok, danas igraju Francuska (1.35), Rubljev (1.25) i PAOK (1.75)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.07.24. | 10:22

I danas Germania daje najveće tečajeve.

Danas pratimo Olimpijske igre, ATP u Washingtonu, ali i kvalifikacije za Ligu prvaka u kojima Germania nudi najveći tečaj na pobjedu PAOK-a.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Borac - PAOK (21.00), DVOJKA 1.75

Prvi dvoboj u Solunu završio je pobjedom domaćina 3-2, što je naoko odličan rezultat za Banjalučane, no Grci iz drevne Aleskandrove Makedonije imaju veću kvalitetu, znaju igrati na rezultat i sve osim nove njihove pobjede, barem minimalne, bilo bi iznenađenje. No, ne treba unaprijed otpisivati prvaka BiH, koji je u 1. pretkolu na 11-erce izbacio prvaka Albanije Egnatiju, nogomet je nepredvidiv, a ako su Grci u nekom dijelu sezone najranjiviji, to je sada!

Francuska - Egipat (19.00), JEDINICA 1.35

Francuska je na zadnja četiri olimpijska turnira osvojila tri zlata i jedno srebro. Aktualni su branitelji olimpijskog zlata, aktualni europski prvaci i svjetski viceprvaci. Dakle, Francuzi su i ovaj turnir kao najveći favoriti za (novo) zlato. No u uvodne dvije utakmice upisali su teške poraze od Danske (-8) i Norveške (-5) i praktički više nemaju pravo na kiks. Danas moraju slaviti protiv Egipta, a potom i protiv Mađarske, odnosno Argentine. U 11 međusobnih susreta s Egipćanima, Francuzi su upisali svih 11 pobjeda.

Rubljev - Van Assche (21.00), JEDINICA 1.25

Osmi tenisač svijeta Andrej Rubljev ne nastupa na Olimpijskim igrama. Nakon poraza u polufinalu Umaga od Cerundola, okreće se drugom kolu ATP-a u Washingtonu u kojem igra protiv 118. tenisača svijeta Francuza Luce van Asschea. Francuz je također sudjelovao na Umagu, ali je izgubio već u prvom kolu od Talijana Foginija, a prije toga ga je, s također 2-0 u setovima, porazio Duje Ajduković u prvom kolu Bastada. Ovo će im biti prvi međusobni dvoboj.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+




Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti