Germania
Germania

Austrijanci će zaustaviti Turke pod zidinama Leipziga (2,05), a Jelena će smečirati našu Ajlu (1,60) na travi Wimbledona

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 11:17

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Zadnji je dan osmine finala Eura, a zahuktava se Wimbledon, pa je Germania za ovaj utorak pronašla dva intrigantna para s najvećim tečajevima u Hrvatskoj: jedan iz nogometa, drugi iz tenisa, vrijedi probati i povećati si proračun…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Austrija – Turska (21.00), JEDINICA, 2,05

Austrija je bila jedna od najimpresivnijih momčadi na Euru 2024., ali se u suočava s teškim ispitom protiv Turske osmini finala u Leipzigu. Bivši menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick okupio je dobro organiziranu momčad i pobjede protiv Poljske i Nizozemske, nakon žestokog poraza od Francuske u prvoj utakmici, dovele su ih do iznenađujućih pobjednika skupine D. Međutim, Turska također ima zamah na svojoj strani, nakon što je bivši Evertonov napadač Cenk Tosun pobjedničkim golom protiv Češke donio momčadi Vincenza Montelle drugo mjesto u skupini F. Turska će biti opasna, iako to možda neće biti dovoljno da zaustavi Austrijance. Talentirana turska momčad posjeduje alate za probijanje gotovo svakog protivnika, ali i dalje su obrambeno ranjivi i jako će im nedostajati njihov kapetan u Leipzigu protiv organizirane Austrije. Dakle, Austrija!

J.Ostapenko – A.Tomljanović (14.05), JEDINICA, 1,60

Wimbledon nije mogao poželjeti bolji početak. Niz uzbudljivih sudara odlučujućih setova prikovao je navijače za svoje ekrane na dan otvaranja. Drugog dana, ženski dio ždrijeba zadovoljava potrebe navijača s još više obećavajućih dvoboja. Možda i najvažniji među njima odigrat će se na terenu 12 između Ajle Tomljanovic i Jelene Ostapenko.

To je revanš njihovog neslavnog wimbledonskog okršaja 2021. koji je završio ružnom svađom. Tomljanović je dobila tu bitku u tri seta, ali je osvetoljubiva Ostapenko pobjeđivala u sljedeća dva okršaja u nizu. Uz dosta toga za što se ovdje može igrati, meč će zasigurno proizvesti najbolju akciju dana.

Tomljanović voli travnate terene. U prethodna dva navrata uspjela je doći do četvrtfinala Wimbledona gdje je izgubila od kasnije prvakinje. Na travnatoj podlozi Zagrepčanka s australskim državljanstvom posjeduje omjer pobjeda i poraza od 8/2, uključujući pobjede nad Leylah Fernandez i Anastasijom Potapovom.

U međuvremenu, Ostapenko nije imala najbolje partije na travi. Dobila je samo jedan od tri meča koja je odigrala na toj podlozi ove godine. U usporedbi s posljednje tri godine, gdje je Latvijka zabilježila stopu pobjeda od blizu 75%, ovo nisu toliko uvjerljive brojke. Međutim, Ostapenko ima povijest vrućih i hladnih partija i pronalaženja forme kada je to najvažnije.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti