Germania/Eva Grgić
Germania/Eva Grgić

Hrvatski rukometaši imaju novog sponzora: “U ova teška vremena, pravi je trenutak za ovaj potpis”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 13:00

Pred Olimpijske igre, osim priprema, stigao je i jedan važan potpis

Triglav osiguranje novi je sponzor Hrvatskog rukometnog saveza. Objavili su to čelni ljudi domaćeg rukometa na Media dayu upriličenom u Prelogu gdje je potpisan ugovor pred cijelom reprezentacijom i novinarima, a uz to je prikazan i dres na kojemu će po novome biti Triglav osiguranje na prednjoj strani.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Rukomet je popularan sport, jedna je od najuspješnijih priča u Hrvatskoj, a za to su zaslužni naši rukometaši. Rukomet je simbol zadovoljstva, strasti i nacionalnog ponosa, a sustavno promicanje sportskih vrijednosti čvrsto su ukorijenjeni u našoj poslovnoj politici. Smatramo da kao poslovno odgovorna tvrtka koja u Hrvatskoj posluje preko 50 godina, bitno je pokazati da ulažemo u sport. Najveća smo grupacija u jugoistočnoj Europi i podržavanje sporta je jedna od temeljnih vrijednosti za nas. Mjerilo naše uspješnosti nisu samo rezultati društva, već i sustavna podrška sporta i smatramo da ovakvom suradnjom ulažemo i u mlade sportaše koji su sigurno budućnost društva. Ovim svečanim potpisivanjem želimo pokazati našu podršku rukometašima kojima želimo poželjeti sreću i na terenu, a mi se nadamo da će to biti jedna uspješna suradnja", rekla je Vilma Učeta Duzlevska, predsjednica Uprave Triglav osiguranja.

"Trenutak potpisa ovog ugovora je sjajan jer sada imamo pripreme, a onda vrlo brzo u siječnju 2025. godine SP kojemu smo jedan od suorganizatora. Velika je stvar kada na tržištu budete prepoznati kao sport s kojim najjače organizacije na tržištu žele biti poslovni partneri. To je velika nagrada i čast nama kao Savezu, a nadamo se da ćemo opravdati to povjerenje i da će suradnja biti na obostrani ponos, da ćemo angažmanom, rezultatima i ponašanjem pokazati odgovornost. Samo ulaganje u sport i vraćanje zajednici je na čast i ponos onima koji su to u mogućnosti. U sportu su trenutno potrebni silni napori da bi se preživjelo, a ovakva suradnja može biti jedno veliko zadovoljstvo i pravi je trenutak za sklapanje ovog ugovora jer su pred nama dva velika natjecanja za Republiku Hrvatsku i za naš Savez", zaključio je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti