GNKDinamo
GNKDinamo

VIDEO Torrente potpisao za Dinamo: “Nadam se da ću ići stopama brojnih zvijezda“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 16:20

Dani Olmo je dosad jedini španjolski nogometaš, koji je zaigrao za Dinamo u službenim utakmicama. Sad bi mu se trebao pridružiti i Torrrente

Raul Torrente, novi je igrač Dinama. Objavili su iz Maksimira službeno ono što smo već znali, Torrente, stoper iz Granade, još u srijedu prošao je liječnički pregled i stavio svoj potpis na ugovor s Modrima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"U Dinamovoj je povijesti samo jedan španjolski nogometaš zaigrao za plave u službenim utakmicama – maestralni Dani Olmo. Pritom, dakako, ne računamo Alexa Oliveiru, bivšega igrača Villarreala i Dinama, Brazilca koji je stekao i španjolsko državljanstvo. Torrente je rođen 11. rujna 2001. u San Javieru, predgrađu Murcije, a u seniorskom je nogometu debitirao već kao 16-godišnjak u rodnom gradu u lokalnom klubu Racing Cartagena Man Menor. Ubrzo je potom, s nepunih 17, prešao u Granadu. U početku je nastupao na mladu momčad, a u udarnom sastavu zaigrao ujesen 2021. godine u sezoni u kojoj su, primjerice, pobijedili Atletico, remizirali protiv Barcelone... Torrente je, međutim, ozlijeđen sredinom travnja 2022. nakon čega je izbivao osam mjeseci. Puni je povratak dočekao u prošloj sezoni.", objavili su iz Maksimira.

U međuvremenu je upisao i nastup za mladu nacionalnu momčad u doba dok ju je s klupe vodio Luis de la Fuente, aktualni izbornik A reprezentacije.

- Ovim putem želim izraziti veliko zadovoljstvo što sam postao novi član Dinama. O klubu sam čuo sve najbolje, kao nogometaš koji je dosad u karijeri igrao u Španjolskoj, znam da su u europskim natjecanjima pobjeđivali Villarreal, Sevillu, a prošle sezone su izbacili i Betis. Mnogi igrači su ovdje ostvarili zapažene uspjehe, kasnije postali reprezentativci i priznate međunarodne zvijezde, pa se nadam da ću i ja poći tim stopama. Znam i za njihove fanatične navijače, a moj prvi cilj bit će opravdati njihovo povjerenje, ali i povjerenje Uprave koja mi je omogućila dolazak na Maksimir. Vidimo se na terenu" rekao je Torrente nakon potpisivanja ugovora. (G)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoRaul Torrente

Ostale Vijesti