Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Sjajni šuter napustio prvaka Hrvatske, novi angažman pronašao u Srbiji

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.07.24. | 08:10

U domaćem prvenstvu pamtimo njegove nevjerojatne šuterske utakmice protiv Škrljeva i Zaboka

Iza košarkaša Zadra sjajna je sezona u kojoj su obranili naslov prvaka Hrvatske, a uz to su i osvojili Kup Krešimira Ćosića te igrali doigravanje u ABA ligi.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Klupska uprava marljivo radi na preslagivanju igračkog kadra, pa su tako novi igrači Zadra postali Mate Kalajžić i Jan Rebec, dok se s posudbe vratio Antonio Sikirić. Pored toga, nove ugovore potpisali su Krševan Klarica, Karlo Žganec i Lovro Mazalin. U klubu ostaje i Marko Ramljak, a u nadolazećim tjednima riješit će se sudbina Luke Božića i Darija Drežnjaka.

Što se odlazaka tiče, nakon Arijana Lakića, Juana Davisa i Patrika Jambrovića, klub je napustio i odlični slovenski šuter Petar Vujačić. On je u Zadar stigao usred sezone i nije se u ABA ligi izborio za opipljiviju minutažu, ali je u prvenstvu Hrvatske u dva navrata pokazao o kakvom se snajperu radi.

Posebno će se pamtiti njegove utakmice protiv DepoLink Škrljeva i Zaboka kojima je netom nakon dolaska u klub ubacio 29 (sedam trica) odnosno 37 poena (osam trica).

Novi klub nije dugo tražio jer je već potvrđeno kako će karijeru nastaviti u Srbiji, gdje je potpisao za KK Zlatibor Gold Gondola. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK ZadarPremijer liga košarkašaPetar Vujačić

Ostale Vijesti