REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

VIDEO Kiel iznenadio Bayer u Leverkusenu, Union Berlin svladao BVB!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 17:54

Iznenađenja u Bundesligi ove subote nije nedostajalo

Nogometaši Borussije Dortmund poraženi su u dvoboju 6. kola Njemačke lige u Berlinu kod Uniona s 1-2, dok je Bayer u Leverkusenu remizirao s Kielom (2-2).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prvak Bayer Leverkusen zabio je dvaput u prvih osam minuta, ali je prokockao svoje vodstvo i zadovoljio se remijem 2-2 protiv gostujućeg Holstein Kiela.Victor Boniface pogodio je nakon četiri minute, a na 2-0 je povećao Jonas Hofmann. Ni, novi prvoliga Kiel se nije predao, prvo je smanjio preko Maxa Geschwilla, a potom i izjednačio zahvaljujući jedanaestercu Fietea Arpa u 69. minuti.Leverkusen je peti na ljestvici s 11 bodova, dok Kiel više nije zadnji.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (SK)

Četiri dana nakon gala pobjede od 7-1 u Ligi prvaka protiv Celtic Glasgowa, Borussia Dortmund doživjela je poraz u njemačkoj Bundesligi. Dortmund je u subotu izgubio 2-1 na gostovanju kod Union Berlina i nakon šest kola ima samo deset bodova. Union, bez ozlijeđenoga Josipa Juranoviča, poveo je zahvaljujući jedanaestercu Kevina Vogta (26.), a Yorbe Vertessen je malo prije poluvremena povisio na 2-0. Nakon odmora Crno-žuti su se bolje snašli, ali više od gola Juliana Ryersona (62.) nisu mogli.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (SK)

Wolfsburg je bez ozlijđenoga Lovre Majera u Bochumu slavio 3-1, dok je Werder Bremen kod kuće izgubio 0-1 od Freiburga.





Tagovi

BundesligaBayer LeverkusenUnion Berlin

Ostale Vijesti