Može li ih itko zaustaviti: CSKA potpisao najboljeg strijelca Eurolige

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.08.19. | 16:42

Znamo protiv koga bi mogao biti posebno motiviran.

Nakon što se dosta o tome pisalo, te nakon što je pomalo iznenađujuće otpušten od strane novog trenera Milana, Ettorea Messine, Mikeu Jamesu nije trebalo dugo da pronađe novi angažman.

Uvjerljivo najbolji strijelac Eurolige prošle sezone službeno je novi član CSKA, te tako predstavlja najnovije pojačanje za aktualnog prvaka Europe, koje je zapravo došlo pomalo neočekivano.

Naime, stil igre Jamesa se ne uklapa u nacrte i košarkašku filozofiju Ettorea Messine koji je sljedbenik košarkaške doktrine Gregga Popovicha – zadnjih pet godina mu je bio prvi asistent u San Antonio Spursima. Stoga je indirektno kumovao tome da do usluga fantastičnog beka dođe njegov bivši klub, s kojim je talijanski trener posrtao u oba Final Foura u kojima ga je vodio.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2048622871910670&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Tako je CSKA, nakon Voigtmanna, Koufusa, Hillarda, Strelnieksa i Bakera, doveo prvog košgetera Starog kontinenta, koji je proveo pola sezone u KK Zagrebu tamo u drugoj polovici 2012.

Sve se čini da će Armejci biti prvi favoriti za naslov, odnosnu obranu istog i u narednoj sezoni Eurolige.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

EuroligaCSKA MoskvaOlimpia MilanoMike JamesEttore Messina

Ostale Vijesti