Luka Mladinić
Luka Mladinić

Gattuso se nije 'gasio': Livaja i društvo odradili posljednji trening u Sloveniji

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 19:14

Ovog utorka Hajduk (11.30) s igra s Ruhom iz Lviva

Hajduk je odradio posljednji trening u svojoj bazi u Sloveniji, na terenu Nogometnog kluba Šobec Lesce.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Bijeli više neće trenirati u 'deželi', jer ujutro igraju utakmicu s Ruhom iz Lviva u Radomlju s početkom u 11.30 sati (MAXSport1, HDTV), a onda će nakon toga pravac – Graz. Tamo će odraditi još jedan trening uoči posljednjem dvoboja na pripremaam s Fenerom.

Kod Gennara Gattusa su kratki i intenzivni treninzu, u pravilu traju oko sat i 15 minuta. Po posebnom režimu trenirao je Anthony Kalik koji je trčao krugove. Australski Hrvat je preventive radi preskočio je ovog ponedjeljka klasični trening, dok su Marko Livaja i društvo odrađivali normalno, većinom se radila završnica.

Pretpostavka je da će protiv Ukrajinaca na teren kombinirani sastav, jer će se prvotimci štedjeti za dvoboj s Joseom Mourinhom i Edinom Džekom.

Očekuje se jako dobra posjećenost UPC-Arene, koja prima oko 15 tisuća ljudi, a većinom će biti Turci koji su organizatori utakmice, a gostujućim navijačima na raspolaganju biti nešto više od tisuću karata koje se mogu kupiti preko interneta po cijeni od 20 eura.

No prije toga je treba odraditi Ruh, prilika je to za mlade da se vidi s kim se može računati za ostanak, a tko bi mogao ne posudbu. Valja napomenuti da je Ruh prije nekoliko dana dobio austrijskog prvaka Sturma 4-1, stoga je potreban oprez, premda rezultat nije u prvom planu.

Gattuso je posljednji trening u Sloveniji odradio u svom klasičnom intenzitetu, nije se 'gasio', na engleskom i talijanskom je davao upute igračima. Uvijek s loptom pod miškom, zviždaljkom, u sredini terena je navigavao s kadrom koji ima na raspolaganju.

Najčešće riječi bile su 'calma', odnosno smiri, a često su igrači dobivali pohvale, čulo se 'bravo Mate, bravo Roko, bravo Luka'...

Bilo je jako vruće, često je bilo osvježenja, kraćih odmora, a za kraj su se vježbali korneri i udarci s bijele točke.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukGennaro GattusoMarko LivajaAnthony KalikBledSlovenijaRuh LvivFenerbahçeEdin DžekoJose Mourinhoprijateljske utakmicepripremeHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti