REUTERS/Robin Rudel
REUTERS/Robin Rudel

Četiri europska velikana žele mladu zvijezdu La Roje

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 18:33

Barcelona, ​​​​Bayern, Chelsea i Liverpool su se zainteresirali za španjolskog superstara

Završetak Eura je naporan za Athletic Bilbao. Lavovi su ovog ponedjeljka započeli s predsezonskim treninzima ne gubeći iz vida ishod turnira reprezentacija na kojem briljira Nico Williams. Napadač Athletica, koji će u petak napuniti 22 godine, jedan je od nogometaša s najvećim ponudama na tržištu ovog ljeta, iako u Bilbau ima ugovor do 2027. godine i raskidnu klauzulu od 55 milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Najmlađi od braće Williams privukao je pozornost velikih europskih klubova i četiri su europska velikana voljna dovesti ga u svoje redove ovoga ljeta: Barcelona, ​​Bayern München, Liverpool i Chelsea su zainteresirani, iako nitko od njih nije dao formalnu ponudu Athleticu. Nico je u prosincu produžio ugovor do 2027. uz raskidnu klauzulu između 55 i 58 milijuna eura ovog prvog ljeta. Napadač je bio slobodan, a potom je obnovio ugovor kako bi stekao stabilnost - u potpunosti se usredotočio na svoju igru ​​u sezoni punoj poticaja - i kako bi zajamčio financijsko osiguranje za Athletic u slučaju ranog oproštaja.

Napadač je pojačao svoju igru ​​i utjecaj, kako u Athleticu, tako iu reprezentaciji, a ove će godine igrati u Europi sa svojim bratom. Iñaki Williams već je prošao kroz sličnu situaciju 2019. godine. Sadašnji reprezentativac Gane odbio je ponudu Liverpoola i produžio odnos s Athleticom uz ugovor do 2028. godine i raskidnu klauzulu od 135 milijuna eura.

Bilobao se nada da će otvoriti sezonu s Nicom u momčadi, ali ne bi dramatizirao rani odlazak nogometaša. Ako Nico ode, to bi bilo uz plaćanje klauzule i rukovanje, bez ljutnje.



Tagovi

Nico Williamsšpanjolska nogometna reprezentacijaEuro 2020

Ostale Vijesti