Preporođeni Talijani dočekuju Zmajeve, a Germania ima specijal na taj susret

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.06.19. | 10:06

U današnjoj ponudi Germania Sport kladionice naglasak je na utakmicu Italije i Bosne i Hercegovine, Golgeterski te Grubi listić.

ODIGRAJ>>> Italija – Bosna i Hercegovina

SPECIJALNA PONUDA NA UTAKMICU

Domaćin je nakon posrtanja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji i ne ulaskom u završnicu Lige nacija, u ove kvalifikacije ušao impresivno. Nakon prva tri kola je na maksimalnom učinku s fantastičnom gol razlikom od 11:0. U prvom kolu su savladali Fince s 2:0, da bi se u drugom kolu poigrali s Lihtenštajnom, a u trećem kolu fantastičnim drugim poluvremenom su ponizili Grke na njihovom terenu. Izbornik Mancini je dobio zadatak presložiti posrnulog diva i vratiti ga u vrh nogometa, gdje je uvijek i pripadao. Momčad je pomlađena, ali je u nju pozvan i veteran Quagliarella, koji je apsolutni pogodak i sa dva gola predvodi preporođenu Italiju. Što se tiče sastava za današnju utakmicu Talijani imaju minimalnih problema, u vidu upitnih nastupa Spinazzole, Biraghija i Politana. U slučaju da Spinazzola ne nastupi, na njegovo mjesto lijevog beka ulazi igrač Chelsea Emerson, što u konačnici ne predstavlja ozbiljan problem.

Bosna i Hercegovina je nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, odradila odlično Ligu nacija te je osvojivši prvo mjesto u skupini Lige B izborila plasman u viši rang. Međutim, ove kvalifikacije ne idu baš po planu izbornika Prosinečkog. Nakon startne pobjede protiv Armenije od 2:1, uslijedio je šok protiv Grčke na domaćem terenu. Nakon prvog poluvremena su vodili 2:0 i imali sigurnu pobjedu u rukama, drugo su odigrali loše i prosuli vodstvo te na kraju uzeli samo bod izravnom konkurentu za plasman na Euro. Bezvoljna igra u trećem kolu i poraz od Finaca ih je potpuno unazadio i otežao ionako tešku situaciju. Što se tiče sastava, Miralemu Pjaniću je uvažena žalbe i on će biti u momčadi, ali je BiH i dalje u popriličnim problemima, jer Prosinečki za ovaj susret zbog ozljeda ne može računati na sjajnog beka Arsenala Kolašinca i veznjaka Empolija Radu Krunića.

Iz svega navedenog, BiH dolazi na noge Talijanima u najnezgodnijem trenutku. Domaćin je u naletu i moćan, a gosti osim što su u rezultatskom deficitu imaju i velikih problema sa izostancima. Teško je za očekivati da BiH danas može izvući pozitivan rezultat, ali u nogometu se nikada ne zna. Germania Sport kladionica je za svoje igrače pripremila specijale na igrače i načine postizanje pogodaka. Ako vjerujete mladoj zvijezdi Azzura Belottiju na njegov pogodak Germania sport kladionica daje tečaj 2,80, dok na krilnog napadača Chiesu tečaj se plaća 3,00. No, ako volite iznenađenja ili simpatizirate Zmajeve u ponudu smo uvrstili odličan tečaj 4,00 na pogodak Džeke, a na ubojitu nogu Miralema Pjanića i njegov pogodak, koji se plaća tečajem 6,00.

Također, igrači Germania Sport kladionice imaju mogućnost odigrati i dodatne specijale Golgeterski utorak i Grubi listić.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Talijanska nogometna reprezentacijaBiH nogometna reprezentacijaKvalifikacije za Euromeđunarodni nogomet

Ostale Vijesti