NK Osijek
NK Osijek

Osijek idući tjedan predstavlja novog trenera

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 11:55

Gianluca Di Marzio za njega je rekao da je istinski majstor razvijanja mladih talenata

S Opus Arene stigao je poziv na konferenciju za medije na kojoj će osječki klub predstaviti novog trenera. Iz kluba i dalje nisu potvrdili o kome će biti riječ, no prema informacijama koje su se zakotrljale u javnom prostoru, a Germanijak je prošli tjedan dobio potvrdu iz dobro obavještenih izvora bliskih klubu, novi trener Osijeka trebao bi postati Federico Coppitelli!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj ćemo predstaviti našeg novog trenera. „Pressica“ će biti održana u srijedu 12. lipnja, s početkom u 11 sati na stadionu Opus Arena", kratko su izvijestili iz Osijeka.

Dakle, za šest dana dobit ćemo službenu potvrdu tko će povesti četvrtoplasiranu momčad Hrvatske nogometne lige u novu sezonu.

Inače, što se tiče Coppitellija, radi se o mladom strategu Rima, koji bi u Osijek trebao doći iz mlade momčadi Leccea s kojim je lani osvojio Primaveru, da bi onda ove sezone njegova momčad odigrala i dvije utakmice u UEFA Youth League. Lecce je ovu sezonu okončao na 10. mjestu Primavere, no kroz njegove ruke prošao je Joan González koji se ove sezone isprofilirao kao jedan od važnijih igrača prve momčadi Leccea.

O Coppitelliju je pisao i ugledni Gianluca Di Marzio.

"Naslov koji je osvojio s Lecceom mu je već peti trofej s mlađim kategorijama u karijeri. Coppitelli je istinski majstor razvijanja mladih talenata. Među igračima koji su posljednjih sezona stasali pod njim ističu se Patrick Dorgu, koji je sada starter u prvoj momčadi Leccea. U mladoj momčadi Rome vodio je Gianlucu Scamaccu, zvijezdu Atalante, i Lucu Pellegrinija, koji sada igra za Lazio", napisao je talijanski novinar i transfer guru, a potom dodao i zašto ga Osijek želi:

"Osijek je klub sa sjajnom infrastrukturom i uvijek je posvećivao veliku pažnju svojoj omladinskoj školi kao izvoru talenata i prihoda, ali i važnom dijelu klupske tradicije. Jasno je dakle zašto takav klub želi upravo Coppitellija."(G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekOsijekHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti