HNS
HNS

Hrvatska slavila u generalki pred SP, povratnički pogoci Tihomira Novaka

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.09.24. | 22:53

Dvoboj je odigran u slavonskobrodskoj dvorani Vijuš.

Hrvatska futsalska reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu otputovat će nakon pobjede u generalnoj probi protiv repreznetacije Kosova (5-3). Utakmica je odigrana u subotu navečer u dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatska je odigrala fantastično prvo poluvrijeme nakon kojega je vodila s rezultatom 4-0. Tihomir Novak zabio je prvi 'povratnički' gol, već u 3. minuti, a u 10. i 11. Luka Perić, odnosno Franco Jelovčić poentiraju za 3-0 vodstvo Futsal Vatrenih. U posljednjoj minuti prije odlaska na odmor Novak pogađa drugi put za velikih četiri razlike Hrvatske.

Kosovo u 25. smanjuje preko Kamerija, no David Mataja u 27. poentira i za peti gol Hrvatske. Alaj, u 28., potom, smanjuje na 5-2, a konačni rezultat postavio je Krasniqi u 37. utakmici.

Prije utakmice nagradu za najboljeg strijelca HMNL-a u prošloj sezoni dobio je Antonio Sekulić.

Hrvatska je igrala u sastavu Primić, Vukmir, Jelovčić, Perić, Novak, Bašković, Čekol, Kustura, Mužar, Marinović, Sekulić, Jurlina, Mataja, Postružin.

Hrvatska će u Uzbekistanu igrati u skupini s Tajlandom (14. rujna, dan otvaranja), Brazilom (17. rujna) i Kubom (20. rujna).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska futsal reprezentacijaFutsal

Ostale Vijesti