REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

VIDEO Nijemci ubacili 'petardu' Mađarima, a Nizozemska BiH

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.09.24. | 22:35

Završen je današnji program Lige nacija.

Nakon što je u ranijem terminu Engleska svladala Irsku u B diviziji Lige nacija s 2-0, a Gruzija Češku s čak 4-1, u kanijem terminu odigrane su dvije utakmice A divizije i dvije utakmice B divizije.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Njemačka je s čak 5-0 nadvisila Mađare u Dusseldorfu i tako nastavila s dobrom igrom s Europskog prvenstva. Pet njemačkih igrača zabilo je gol, no, apsolutni junak dvoboja bio je Jamal Musiala koji je zabio za 2-0 i upisao hattrick asistencija, Niclasu Fullkrugu, Florianu Wirtzu i Aleksandru Pavloviću. Konačni rezultat postavio je Kai Havertz iz kaznenog udarca.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (SportKlub)

Reprezentacija Nizozemske s 5-2 je nadvisila Bosnu i Hercegovinu s time da je rezultat do 88. minute bio 3-2 za domaćine. Zikrzee je prvo zabio u 13., a onda i asistirao Reijndersu u drugoj minuti sudačke nadoknade za 2-1 vodstvo Oranja s kojim se otišlo na odmor. Gol za BiH u prvom dijelu zabio je Ermedin Demirović.

Gakpo je u 56. zabio za 3-1, a Edin Džeko u 73. smanjio na 3-2. Ipak, sve je bilo riješeno u samoj završnici dvoboja kada su Wout Weghorst (88.) i Xavi Simons (92.) zabili za konačnih 5-2.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (SportKlub)

Napomenimo kako je Grčka na domaćem terenu uvjerljivo svladala Finsku (3-0), a iznenađenje je napravila reprezentacija Albanije koja je u 54. i 66. minuti golovima Ismajlija i Asanija preokrenula vodstvo Ukrajine (Konoplja, 49.)

Arber Hoxha odigrao je posljednjih 13 minuta dvoboja.



Tagovi

Liga nacijaNjemačka nogometna reprezentacijanizozemska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti