Foto: HNK Rijeka
Foto: HNK Rijeka

Dugogodišnji pomoćnik Matjaža Keka preuzeo juniore Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 15:26

Gajzleru je istekao ugovor, a oproštajna utakmica na klupi bila mu je protiv Crvene zvezde u finalu Kupa prijateljstva

Goran Gajzler više nije trener juniora Rijeke. Nekadašnji strateg Hrvatskog dragovoljca, Crikvenice, Maksimira, Dubrave i OŠK Omišlja je na klupu juniora Rijeke sjeo u siječnju 2022. godine nakon što je Dragan Tadić preuzeo Hrvatski dragovoljac, dok će sada umjesto njega mlade Fiumane voditi Vjekoslav Miletić, nekoć dugogodišnji pomoćnik Matjaža Keka koji je posljednji angažman imao u Rigi FC gdje je radio kao pomoćnik Tomislava Stipića, odnedavno novoizabranog trenera CSKA Sofije.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gajzler odlazi po isteku 1.5-godišnjeg ugovora, a oproštajna utakmica na klupi juniora Rijeke bila je mu je u finalu Kupa prijateljstva u Zlatiboru gdje je Rijeka na kraju upisala poraz od Crvene zvezde koja je bila sretnija i spretnija nakon jedanaesteraca.

Rijeka je ovu sezonu u juniorskom prvenstvu zaključila na šestom mjestu s 44 boda, čak 30 manje od Dinama koji je uvjerljivo projurio do novog naslova. Najbolji u redovima Rijeke prošle sezone bio je Noel Jakac (14 pogodaka) koji je u posljednjem kolu HNL-a protiv Slaven Belupa debitirao i za prvu momčad matičnog mu kluba.

Vjekoslav Miletić istinski je vojnik kluba, a osim Keka, asistirao je i Simonu Rožmanu. Bio je jedan od kandidata za klupu Rijeke kad je Goran Tomić odlučio 'dignuti sidro' na kraju sezone 21./22., ali u klubu su tada odlučili dati priliku tandemu Tadić-Budicin, koje je nakon svega par mjeseci naslijedio Serse Cosmi. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK RijekaRijekaVjekoslav Miletić

Ostale Vijesti