Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Germanijak doznaje: Bulat blizu odlaska iz Dinama! Gnezda-Čerin nije izgubljen za Modre?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.06.24. | 12:45

Dva su kluba u igri za posudbu s otkupom Dinamova veznjaka, s jednim su, navodno, pregovori došli vrlo daleko

Hoće li nakon Takura Kaneka, čiji ugovor na kraju Dinamo nije otkupio, Marko Bulat biti sljedeći, koji će otvoriti izlazna vrata Maksimira? U ovm trenutku tako izgleda, Dinamov je veznjak, rekli bismo, već jednom nogom zakoračio prema transferu. Kako doznaje Germanijak, Bulat trenutno ima ponude dvaju klubova, njihova imena zasad nisu izašla u javnost, ali jest informacija da oba nude posudbe s otkupom. Ali, s jednim od njih već je Dinamo i dogovorio uvjete otkupa, ostaje još samo definirati Bulatovu plaću kad ga taj klub otkupi od Modrih. U pitanju su, dakle, detalji, što ne znači da sve na kraju može izjaloviti, da obje opcije propadnu i da Bulat ostane u Maksimiru. Dok nije sve dogovoreno, znamo da je uvijek sve moguće.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, očito je da u Dinamu ne računaju ozbiljno na Bulata u idućoj sezoni, a da je i njemu dosta uloge povremenog prvotimca. Na početku prošle sezone bio je jedan od najboljih Dinamovih igrača, ali kako je sezona odmicala, kako je došla i neugodna ozljeda, tako je i Bulat pao u drugi plan. Dinamo je do dvostruke krune došao uz njegov mali doprinos i malu minutažu, gol u finalu Kupa na Rujevici, u redu, ali kako je krenuo u sezonu, izgledalo je da će biti jedan od ključnih igrača. Sergej Jakirović u nastavku sezone tražio je druga rješenja, Bulat, koji je sezonu završio sa sedam golova i četiri asistencije,najčešće je ulazio s klupe. Vidjevši da mu perspektiva ni u idućoj sezoni neće biti svijetlija, Bulat i Dinamo su se, čini se, usuglasili da će mu pronaći novu opciju. Hoće li napustiti Dinamo prije početka priprema idućeg tjedna ili će se započeti pripreme s Modrima, to je zasad upitnik.

A dok se radi na odlasku jednog veznjaka, paralelno u Dinamu pokušavaju dovesti drugoga. Odavno se priča o Slovencu Adamu Gnezda-Čerinu, veznom igraču Panathinaikosa, znamo da su Modri i Zeleni pregovarali, da je grčki velikan tražio oko četiri milijuna eura, dok je Dinamo ponudio dvostruko manje. Grci su u međuvremenu zamrznuli pregovore do kraja Eura i najavili da neće spuštati cijenu, ali sad dopiru informacije da Gnezda-Čerin nije izgubljen za Dinamo i da bi taj mogao na kraju biti zaključen. Kao i Marin Šotiček, koji je, kažu izvori, svakim danom sve bliži Dinamu, dok je Marko Pjaca, praktički, već u Maksimiru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko BulatGNK DinamoAdam Gnezda ČerinSergej JakirovićLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti