Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

U Dinamo se vraća stara tradicija: Stigao je i poziv iz Mostara

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.06.24. | 17:10

Modri će u svakoj reprezentativnoj stanci igrati prijateljske utakmice, a prvi protivnik u rujnu bit će stoljetni klub iz srca Zagreba

Dok se čekaju pojačanja, odlasci i konačan izgled igračke križaljke, u Maksimiru se razgovara i o drugim segmentima klupskog života. Znamo da je 'približavanje Dinama navijačima' bila jedna od glavnih točaka aktualne klupske vlasti u predizbornoj kampanji, a kao jedna od ideja, koju je zagovarao i Velimir Zajec, jest obnavljanje druge momčadi, koja bi igrala revijalne utakmice, kad god je to u mogućnosti. Naravno, pojačana igračima iz prve momčadi, koji trenutno nisu na raspolaganju.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo upravo radi na tome da se taj običaj, koji je nekad bio tradicija, opet obnovi, a već je zakazana i prva takva utakmica. Modri će u rujanskoj reprezentativnoj stanci uveličati 100.rođendan NK Trnje, starog kluba iz srca Zagreba. Generalno, bazirat će se u Dinamu na oblježavanje okruglih godišnjica raznih klubova, a što se tiče spomenute utakmice, budući da će se ona igrati u stanci, u kadru će biti i prvotimci, koji neće biti u svojim reprezentacijama. Inače, bilo je već ovakvih utakmica, Dinamo je znao odgovarati na pozive za gostovanja kod niželigaša, igralo se zadnjih godina protiv Jaruna, Oriovca, Sesveta, gostovao u Slavoniji, Zagorcju..., ali nije to uspjelo zaživjeti kao običaj, kao pravilo, da se takve utakmice igraju stalno i time šire bazu DInamovih navijača.

Modri su, inače, dobili i poziv Zrinjskog da u listopadu, također u stanci, odigraju prijateljski susret u Mostaru. Ne moramo naglašavati kakva bi to bila ludnica u zapadnoj Hercegovini, otganizirala bi se i Plava noć, bila bi to u Mostaru i okolici višednevna fešta. No, u Maksimiru tek trebaju razmotriti taj poziv, vidjeti kako im se uklapa u listopadski raspored... Uz velike izglede da u listopadu Modri gostuju u Mostaru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoSergej JakirovićZrinjski

Ostale Vijesti