REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Službeno: Eintracht poslao Smolčića na posudbu, u novom klubu ga dočekao hrvatski napadač

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.06.24. | 18:02

U prethodne dvije sezone nije se previše naigrao u Frankfurtu

Nakon što ga je u ljeto 2022. godine Eintracht platio Rijeci 2.5 milijuna eura, Hrvoje Smolčić napušta Frankfurt. U dvije sezone skupio je 32 nastupa i zabio dva pogotka, no u prošloj sezoni upisao je tek 800 minuta na terenu i klub ga je odlučio poslati na posudbu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Smolčić će nadolazeću sezonu provesti u LASK-u iz Linza, gdje će ga u svlačionici dočekati mladi hrvatski napadač Marin Ljubičić, strijelac 15 pogodaka ove sezone za austrijski klub.

"Jedva čekam igrati za LASK. Već sam čuo puno pozitivnih stvari o klubu i bio sam iznimno impresioniran kada sam prvi put došao u Raiffeisen Arenu. Impresivno je što se ovdje razvilo posljednjih godina. Imamo izvanredne uvjete i savršenu infrastrukturu; LASK mi savršeno odgovara. Veselim se ovom novom izazovu i učinit ću sve što mogu da svojim kvalitetama pomognem momčadi", rekao je Smolčić povodom dolaska u Linz.

Smolčić je karijeru započeo u rodnom Gospiću, iz kojeg je s 14 godina prešao u Rijeku. U seniorskom sastavu kluba s Rujevice postao je kapetan i bitna karika, prije nego ga je otkupio Eintracht. LASK će mu biti treći klub u seniorskoj karijeri, a spomenimo i da je za U21 reprezentaciju Hrvatske upisao šest nastupa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvoje SmolčićLASK LinzMarin LjubičićEintracht FrankfurtAustrijska BundesligaBundesliga

Ostale Vijesti