Germania
Germania

U Cristianu Ronaldu ima još benzina (1,55), a Turci će ispiti gruzijska vina (1,80)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 10:51

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Danas završava 1. kolo Europskog prvenstva nogometaša koje se do 14. srpnja igra u Njemačkoj, a posljednje su na redu dvije utakmice skupine F, pa je tako i Germania odlučila svoje igrače počastiti najvećim tečajevima u Hrvatskoj na pobjede Turske i Portugala, reprezentacija koje dobro poznajemo jer su se susretale s Vatrenima u kvalifikacijama odnosno pripremama za Euro.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Turska – Gruzija (18.00), JEDINICA, 1,80

Tursku smo dosta dobro upoznali u kvalifikacijama za Euro. Pobijedili su nas u Osijeku i zakomplicirali nam život. U Njemačkoj se svakako mogu nadati velikoj podršci ogromne turske dijaspore. Utakmice će, praktički, igrati u domaćinskoj atmosferi, a to je dodatni 'argument' u korist Turskog prolaska skupine. Gruzijci na turnir dolaze kao reprezentacija od koje se najmanje očekuje, no momčad s istoka Europe ili zapada Azije, kako vam je draže, ne smijemo samo tako otpisati. No u ovom su susretu ipak Turci osjetni favorite protiv nogometaša iz Zemlje vina. Imaju više kvalitete i iskustva, no moraju to pokazati na terenu u Dortmundu.

Portugal – Češka (21.00), JEDINICA, 1,55

Europski prvaci iz 2016. i viceprvaci iz 2004. na svako europsko prvenstvo stižu kao jedan od najvećih favorita natjecanja, ali ipak iz drugog ešalona reprezentacija koje mogu do titule. Najveći forte Portugala i dalje je, dakako, napad. Osim od gol-mašine Cristiana Ronalda (kojem bi ovo trebao biti posljednji Euro, možda i posljednje veliko natjecanje), suparničke obrane strahovat će od Rafaela Leaa, Dioga Jote, Goncala Ramosa, Joaa Felixa, sve redom elitnih napadača, a Roberto Martinez je prvoj momčadi priključio i Pedra Neta iz Wolverhamptona, odnosno mladog Francisca Conceicaa (21) iz Porta. Kao samostalna država Česi su igrali na samo jednom Mundijalu, 2006. u Njemačkoj, a Euro u Njemačkoj 2024. bit će im osmo Europsko prvenstvo od samostalnosti, s time da nisu propustili niti jedno. Ova Češka nije jaka kao slavna generacija iz 1996. ili ona koja je igrala 'najljepši nogomet' na Euru 2004. Ipak, i dalje je riječ o neugodnoj momčadi, posebno ako gledamo njen ofenzivni segment. Napad joj predvode Patrik Schick (uz C. Ronalda najbolji strijelac zadnjeg Eura) te Adam Hložek koji je 2021. imao tek 18 godina. Međutim, u ovom ogleduu Leipzigu Portugal je jasan favorit i sve osim pobjede Portugalaca bi bilo veliko iznenađenje.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti