Facebok NK Široki Brijeg
Facebok NK Široki Brijeg

Bivši igrač Hajduka vratio se u klub u kojemu je počeo karijeru

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.06.24. | 17:18

Tamo je stekao nadima Zolja iz Bijelog Polja

Drugo pojačanje Širokog Brijega za novu sezonu je Zvonimir Kožulj, a suradnja s 30-godišnjim veznim igračem je dogovorena do ljeta 2026. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Popularni Zolja iz Bijelog Polja, poznat po svome silovitom udarcu, na Pecaru se vraća nakon osam godina.

Ponovno će nositi dres NK Široki Brijeg u kojem je započeo svoju seniorsku karijeru i vrlo brzo se prometnuo u ponajboljeg igrača Plavo-bijelih, što mu je u konačnici u ljeto 2016. donijelo transfer u redove HNK Hajduk Split, objavio je klub s Pecare.

"Mogu reći kako sam sretan i pun motiva. Široki Brijeg je klub u kojem sam se prvi put u životu zaista osjetio kao nogometaš. To se ne zaboravlja. Iskreno, jedva čekam upoznati suigrače i krenuti s radom", kazao je Kožulj po povratku na Pecaru.

Posljednji angažman prije povratka u Široki Brijeg imao je u rumunjskom prvoligašu CS Universitatea Craiova. Ranije je nastupao za HŠK Zrinjski Mostar, poljske klubove Pogoń Szczecin, Bruk-Bet Termalica Nieciecza i Sandecja Nowy Sącz, te turske klubove Gaziantep FK i Eyüpspor.

"Vjerujem kako ćemo zajedno sa šefom Tonijem Karačićem i njegovim stručnim stožerom stvoriti jednu dobru zajednicu i na taj način pokušati vratiti klub na mjesto gdje objektivno i pripada kada pričamo o bh. nogometu. Na Pecari se uvijek igrao dopadljiv nogomet, ako uspijemo u tome vjerujem kako ni rezultati neće izostati", poručio je Kožulj, a klub mu zaželio sreću u objavi na Facebooku. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zvonimir KožuljŠiroki BrijegHajdukLjetni prijelazni rok 2024.BiH Premijer liga

Ostale Vijesti