Pixsell
Pixsell

Josip Posavec novi je vratar Rijeke!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.06.24. | 14:17

Sve je dogovoreno.

Bivši vratar Hajduka, Palerma i Inter Zaprešića, Josip Posavec (28), nakon dvije godine je kao slobodan igrač napustio Aalborg te postao novi član Rijeke!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za mjesto jedinice borit će se s Martinom Zlomislićem koji je, očito samo nakratko, bio siguran izbor Rijeke među vratnicama u sezoni koja dolazi. Zlomislić je dugo čekao svoju priliku, dugo se o njemu pričalo kao budućem broju jedan kluba s Kvarnera, ali Rijeka je morala reagirati na odlazak Nediljka Labrovića te su potpisali vratara u najboljim igračkim godinama koji je u onomad u Hajduku skupio 81 nastup u četiri godine provedene na Poljudu.

Posavec je kao slobodan igrač prešao u redove danskog kluba s kojim je u prvoj sezoni ispao iz elitnog razreda danskog nogometa, da bi onda u drugoj sezoni, a njemu i posljednjoj, izborio ekspresan povratak u elitu.

Zanimljivo, Posavec je branio za Palermo, s kojim je također prvu sezonu odradio u Serie A, da bi onda u drugoj sezoni, preselio u Serie B. Za hrvatsku U21 reprezentaciju skupio je čak 16 nastupa.

Posavec je s Rijekom potpisao trogodišnji ugovor. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip PosavecAalborgHNK RijekaRijekaLjetni prijelazni rok 2024.Ljetni prijelazni rok

Ostale Vijesti