Foto: NK Osijek
Foto: NK Osijek

Nakon Solde, na Opus Arenu stigao i Luka Jelenić: „Znamo svi da je Osijek veliki klub“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.06.24. | 15:15

Potpisao je do 2027. godine.

Svega par sati nakon što su predstavili Marka Soldu kao svojeg novog igrača, na službenim stranicama osvanula je vijest kako je i Luka Jelenić postao novi član Osijeka. Jelenić je s Osijekom potpisao trogodišnji ugovor, a odšteta koju je dobio Varaždin zasad nije javno objavljena.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Znao sam da postoji interes Osijeka još iz vremena dok je ovdje trener bio Borimir Perković s kojim sam odlično surađivao u Zaprešiću. Drago mi je da sam došao među Bijelo-plave, a zahvalio bih se i Varaždincima koji su mi omogućili zaigrati u HNL-u i poželio bih i njima sreću u novoj sezoni. Znamo svi da je Osijek veliki klub, nadam se da će mi trebati malo manje vremena za prilagodbu jer sam ipak prošao dvije sezone igrajući i protiv sadašnjih suigrača. Mogu reći da se veselim novim izazovima“, poručio je Jelenić koji je nedavno proslavio 24. rođendan.

„Nećemo se lagati oko toga, svi znamo koji su ovdje ciljevi u odnosu na ono što sam dosad imao. Osobno mislim da sam spreman za taj novi korak u svojoj karijeri. Došao sam među kvalitetne igrače, koji su s razlogom na Opus Areni, to dakako mislim i na dečke iz uže obrane. Trenutno jedva čekam da se zahuktaju treninzi i krenu utakmice pa ćemo se svi nastojati izboriti za što bolju startnu poziciju.“

Prošle sezone je za Varaždin, čije je boje branio od 2022. godine, upisao 32 nastupa u svim natjecanjima, a za njega kao stopera je sjajna vijest i kako više ne mora zamarati glavu kako zaustaviti igrače poput Ramona Miereza i Antona Matkovića.

„Svakako je riječ o odličnim pojedincima, uostalom Ramon je već dvaput bio najbolji strijelac lige i svi znamo koliko ga je teško čuvati i koliko mu malo treba da bi zabio gol često i bez prave šanse. Matković je pokazao prošle sezone svoj veliki potencijal i neka samo tako i nastavi. Naravno da vjerujem kako će Osijek izgledati dobro i za sve protivnike neugodno i opasno.“

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka JelenićNK OsijekOsijekNK VaraždinVaraždinHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti